Hvala brate. Mogu ti reč da i ja tripujem več neko vrijeme što su male al kažu to ok jer sam ih odma zasadio u veliki pot pa im treba vremena.Kolega,lijepe su al nekak su mi male za 17 dana ili ja tripam?! Ja bi tu upalio panel na full tj na oba spectra i tukao tako do kraja..
Dobio ga free a čuo sam da je prefin dim..Sretno ! Critical Orange Punch odličan dim
Hvala stari Kaj mislis da ce jos pol metra u visinu ic?Odlicne Sad jos pola metra u visinu
Stari moj.. Vjerujes ti sad meni da sam iso gledat naruđbenicu i vidno se vidi da sam narucio automate i sad gledam na kutiji od sjemena samo piše Feminised, nigdje auto. Znači ja uopšte nemam autose...( piše na kutiji 8 do 10 nedelja)To meni ne lici na automata , moji 50 dan puni badova , ovde ni dlacicu ne vidim , a list je jak , biljoza jaka bas kao foto , nece biti gotovo ni za jos 2 meseca , mislim to je rok za foto ,
Sta kaze breeder za njih za koliko zavrse ?
Hvala stari. A evo radim greške stalno ali učim i ne posustajem olako. Odmah sam kontaktiro mentora pa cemo vidjet šta i kako dalje. Mislim da nije ništa prestrašno. Idemo dalje, samo jako stalno ih g edam i nadzirem, trudim se da im bude što ljepse, dajem im puno ljubavi.Aj, super ti je dnevnik. Saltaj na 12-12 i tiskaj dalje
Tocno se vidi porast tvog samopouzdanja i na koncu konca,radost zbog biljki... od kako su krenile da rastu. Ispocetka,sve kao nesto nece...pa sad kad je krenilo,hladan tus
Sretno dalje
Edi: Izmijeni naslov