ja ne znam sta nije jasno u prvom postu ove teme. moj savet, krenes od pocetka teme pa na kraju pitas ako ima sta
pa ako zasadis pocetkom/sredinom maja i imaces 2+ sa tolikom rupom i vecu verovatnojer bi to verovatno bilo cudoviste 2m+
Mozda povecam do 30-40l
bice i vise nego sam planirao, hteo sam malu biljku, zato sam posadio da vegetacija bude oko 50 dana (kao sto je ispalo sa jagodom, 6l tegli hedovine) al se limuncina ne da, tera svoje pa to ti je. eno ga 2.5m, jednom topiran.Vidiš i sam kak si prošo sa onim Lemonom, malo sunca, malo hlada
nema ništa na kraju od toga, biće nešto al di je to od onog šta je trebalo bit
da, kadd im obezbedis vecinu uslova.koliko puta stavim na klijanje 1.juna pa budu vece od 5m
Pozz,ovo sam ja radio posadio menke direkt proklijane u zemlju i divljač mi zrovala sve rupe,divlja svinja kad osjeti tak malo rahlu zemlju odma ju sjebe,tak da samo na to moraš pazit,inače to je humus i zašto nebi bilo dobroZanima me jer nisam uspeo naci ovde. Da li je dobro koristiti sumski sloj ili humus kako god iz sume gde rastu brestovi? Raste jos neko drvo ali znam da nije topola i hrast. Znam da ta dva drveta kao i orah ne valja za zelenke. Ako neko zna neka mi da hint. Hvala unapred!