probao sam sa ovom metodom par godina unazad, kad sam prvi put video ove postove.
od tad samo vodom susim travu, jer gajim u stanu i nemam gde da je okacim da se mesecima susi.
osim hedova susim i listove, grane, korenje. susim SVE!!!! ne bacam NISTA, ni muzijake ni lisce ni grane ni koren.
ko vam kaze da u tome nema thca laze. od korenja i granja i lisca napravite hash, prosto, alkoholom.
dobije se neka crnkasta uljasta supstanca koja BIJE i koja ima neki predobar smolasti miris, i koja gori u dzointu JEBENO PREDUGO. BAS PREDUGO. ljudi popadaju, nikad ne zavarimo do kraja, uvek nam ostane cm - 2 u pljugi.
kad susis sa water-curingom, mozes da upotrebis i lisce koje otpada u fazi djubrenja, muzjake koje seces iz boksa u sred djubrenja i td.
covek koji je ovo okacio zaduzio je sve nas urbane growere.
dakle, skupite SVE lisce, granje, korenje, muzjake koje ne mozete da spalite regularno, properite ih i pravite HASH!!!!! bolji je od trave, verujte mi. jos ako imate vrstu kojoj su i listovi smrt, kao npr danas jeftini white widow, vi hedove necete ni pipati. nisu budale oni sto rade sea of green sa 24 h svetla, pa hedove ne beru ili traze neki autoflower ili koriste sijalice koje trose manje struje. treba samo upotrebiti svu supstancu, npr ako se hedovi izvadjeni iz vode suse na nekoj foliji (kao kod mene) tu foliju treba ostaviti u tinkturi sa granama. ruke i prste oprati alkoholom kad se zavrsi berba i sl......
pozdrav svima sve najbolje