VenloNL je napisao(la):zašto piramide nisu okrugle ?
Da bi ti imao sta pitati.
Evo Edo objasnio sve
https://www.youtube.com/watch?v=dBsFj_FiCf0
VenloNL je napisao(la):zašto piramide nisu okrugle ?
Mozda mi samo vidimo da lete cik-cak, a da oni lete malko drugacijeTripToPeru je napisao(la):Jesmo li na pragu otkrića? Muha = NLO?
Ajde papa, vaj dej flaj cika caka ?
kod fizicara stoji teorija o warp pogonu gdje se prevari teorija relativnosti i objekt se moze kretati vecom brzinom od brzine svjetlosti....te se radi na tome da se dokaze u praksi ali na jako maloj skali. a kamoli onda ako govoris o nekoj drugoj rasi koja se razvijala recimo 10 milijona godina duze od nase negdje u pm na nekom planetu kojeg ne mozemo ni vidjet teleskopom jer svjetlost treba da stigne do zemlje recimo 10 milijardi godina(znaci da je 10 miljardi svj godina daleko) a zemlja je stara kako kazu 4,5 milijarde..i kad u obzir uzmes sva ta sranja + teorije o vise univerzuma,o paralelnim univerzumima i razno razne pizd. vjeruj mi da postoji bezbrojna mogucnost da se neki motherfuckeri upute do nas i briju ko zna kaj u svojoj glavi.......a mozda smo mi u postojanju In the middle of the fucking nowhere pa se ne odvijaju bas neke radnje u recimo nasem universumubozga je napisao(la):Ima ih i ako su napredniji recimo par milijuna godina i totalno drugačije briju nego mi, moguće je da putuju kam god požele i rade svašta nešto. Uostalom, Tesla je pokupio signale iz svemira. Kaže nije mu bila namjera , ali je to otkrio.
edit: zapravo razmišljam malo boljei otkrio sam da je samo do centra naše galaksije udaljenost oko 30 000 svjetlosnih godina. A tek do drugih galaksija...... uf, mnogo.
tako da ako i mogu putovati brzinom svjetlosti, kak bi uopće preživjeli takav put? to bi trebale generacije putovati ili neka bića koja su besmrtna ili štajaznam...... znanstvena fantastika to sve postaje
Naravno. Upravo zbog te mogucnosti posmatranja muhinog leta dok se primice i odmice od posmatracevog oka, radi se na kopiranju tehnologije koje posjeduju muhe, u kombinaciji sa vec savladanom tehnikom pravolinijskog leta obada kojem slamka viri iz dupeta.TripToPeru je napisao(la):Al ako je objekt ispred nas kao što zna biti muha onda kristalno jasno vidimo kretnje gore, ljevo i desno, kao i odmicanje i primicanje? ....
Ajd pogledaj 18-ti post ove teme i slike koje sam stavio. Avion je identificiran ali kugla koja je išla uz avione nije bar je ja nisam.To sto mi vidimo kao NLO je nesto sto um interpretira kao NLO. Ista stvar je sa obicnim avionom na nebu, kako mi uopce mozemo znati sta je avion dok nam ga netko ne opise u zivotu?