bozga je napisao(la):Sad sam uvjeren da nismo sami i da su oni oko nas, ali tehnološko napredniji milijune svjetlostnih godina.
peace
boz
Sumnjam da bi onda dozvolili tebi da ih vidis
bozga je napisao(la):Sad sam uvjeren da nismo sami i da su oni oko nas, ali tehnološko napredniji milijune svjetlostnih godina.
peace
boz
Imaš pravo. Nije moguče jer ego caruje. Rišimo se misli i rješili smo se ega. Južnoamerička plemena i njihovi šamani za koje mnogi kažu "primitivni" tisućama i tisućama godina posjećuju druge svjetove i slično a da uopće nemaju napredne tehnologije i letjelice, a "materijom" su prisutni na planeti Zemlji :icon_lol: ...zapitajmo se zašto? egobozga je napisao(la):putovanje u druge svijetove nije baš lako moguće.
Kali je napisao(la):Evo ti 5 iz fizike
BokPapa Romeo je napisao(la):Hvala profesore
Intergalakticka putovanja su, za sada, neprimjenljiva jer ne postoji dovoljno razvijena tehnika koja bi to omogucila, ali citanje informacija koje nam stizu iz drugih galaksija je itekako moguce, samo ako naucimo alfabet kojim su napisana
Sve sto se desava u dubokom svemiru dostupno nam je za analizu, samo je pitanje vremena kada cemo otkriti nacin na koji cemo biti u mogucnosti da ta desavanja analiziramo.
Uostalom, postoji univerzalni kljuc po kojem je moguce sve objasniti, al bas sve
roower je napisao(la):Bok
Pa daj bogati ,,,reci nes o tom kljucu,,ne gine ti nobelova,,odma ;-)
pa ako ti Nobelova nista ne znaci onda bar Milion $Papa Romeo je napisao(la):Za koj' ce mi nobelova?