Kaže sakoman u emisiji nekoj da u Coloradu 14% konzumenata medicinskog canabisa oboljelo od šizofrenije . Eto pa pripazite skim varite
Mala ispravka..Njegova zena je samo potpis od njegove firme koja ima licencu za uvoz heptanona,metadona iz zemalja bivse Jugoslavije..njegova zena ima firmu za prodaju heptanona
Ma iskuliraj bro,100 ljudi 100 cudi svakakih ljudi ima,nemas se sto nervirati.Razumem ja da ti imas stav i svoje misljene koje je po meni na mestu ali ce uvek da se nadje neki tako mali povrsan covek primitivan koji nece i nezna da iskaze svoje misljenje jer je do malopre skidao gace da ga svi j... i onda ovde takvi dodju ubacuju crva samo.Bro pozz od mene i relexKako me ljute
Kako me ljute ovi sto lupe "ne slazem se" a bez argumenta,bez napisanog slova...cisto onako bezveze se "on"ne slaze hahah
Da nisi hahaha ??!!
Cilj psihijatrije i je stvaranje pacijenata...to su samoprozvani "doktori" koji to zele biti,ali nemaju argumenata.Nemaju sa cime.
Sve im se svodi na davanje besmislenih dijagnoza koje su nista drugo nego prodavanje magle.
Ovo moje zvuci kao "govor mrznje"....ne samo da zvuci tako ..nego to i je !
ali ce uvek da se nadje neki tako mali povrsan covek primitivan koji nece i nezna da iskaze svoje misljenje jer je do malopre skidao gace da ga svi j... i onda ovde takvi dodju ubacuju crva samo
citam ovo i nesto se tripujem da je polovina od ovih 15% u pritvoru zbog posedovanja do pola kile i uzgoja par biljaka u LABARATORIJI bre, kako oni to vole da predstave?Zatvori u Srbiji su u velikoj meri pretrpani, ali je procenat pritvorenih lica u ukupnom broju zatvorenika relativno mali, navodi se u izveštaju i dodaje da su u Srbiji 2015. godine pritvorenici činili 15,3 procenta ukupnog broja zatvorenika. Na 100 raspoloživih mesta dolazi 106,4 lica. - See more at: http://www.danas.rs/drustvo.55.html...trpanih+srpskih+zatvora+#sthash.0Ts4lYqW.dpuf