baš "kušam" malo ovo sa djedove slike i ne znam rade li curing sa tim svim biljem bar malo jer to je jakoooo tusto-gust dim( stvarno ti treba jak carbon filter ventilacija za kuču) skoro da nije za konzumaciju u zatvorenom- ne loš ali meni moja vutra 100x bolja hahah ..."ma navika je čudo" -duhan da....dok ne kupim vape,,
Pogledajte prilog 495524
Pozdrav ekipa,
Ovo što komentirate i isprobavate je Herbie zamjena za duhan koju sam krenuo raditi prije 5 godina kad sam odlučio da je krajnje vrijeme ostaviti se duhana jer mi kvari iskustvo uživanja u vutri.
Glavni razlog je bio što mi je nikotin otežavao kontrolu korištenja jer kao što svi znamo stvara fizičku ovisnost. Kada sam otkrio high bez nikotina zaljubio sam se u to i krenuo dublje u istraživanje biljaka.
Osvrnut ću se na gornji komentar za sjemenke i plastiku u pakiranjima, sjemenke se mogu pronaći u mješavinama koje sadrže hmelj jer on ima mini sjemenke koje je teško sve ukloniti. Komad plastike od pakiranja moguće da je zalutao u pakiranje, ali sve mješavine prolaze puno puta preko ruke i ovo je drugi put da čujem da je netko pronašao plastiku u pakiranju (možda je i prvi put bilo od iste osobe ).
Sad ono bitnije: sve biljke se mogu pušiti, ali je pitanje kakav efekt i aromu će imati. Mješavine koje preporučam gurmanima za vutru su Classic i one koje ja pušim Domaja i Amnesia. Razlog zašto najviše koristim te mješavine je jer sadrže CBD i Damianu, CBD balansira high, a damiana mu dodaje još jedan dašak zanimljivosti. Osim toga naravno da je najljepši okus vutre zato miješanje vutru s CBDom u dobrom omjeru s drugim biljkama je po meni vrhunac takozvanog spliffa.