Sta se mora nije tesko jbg ja sam stavio 3 venta u ovaj karton i stvarno cijev za ispuh vuce kao usisivac. Hvala na odgovorima
Poželjno je da budu na suprotnim stranama boxa jer tako vazduh cirkuliše preko biljaka, od dole ka gore. Ako baš želiš na istoj strani, pokušaj bar sa alufleksom i donjim ventom da napraviš "suprotnu" stranu. U krajnjem slučaju, možda će moći i kako si zamislio, bitno je da izlaz bude jak a ulaz može biti i pasivni otvor. Ovo kažem pod pretpostavkom da imaš i vent za mešanje vazduha unutar boxa.zanima me da li može funkcionirati tako ili moraju biti na bočnim stranama boxa
Mislim da ne!!! Ako i uspe da proradi, radiće na 30-40% snage jer ti je izlaz 5V a vent je predviđen za 12V.Može li se taj vent spojiti na taj punjač
imas po trgovinama kao chipoteka i slicno 12v punjaca, struja nije bitna jer vent povuce koliko mu treba, bitno je da je 12v. dosta punjaca za stare mobitele i slicne uredaje je 12v pa pogledaj po kuci da nije nesto ostalo Može li se taj vent spojiti na taj punjač i koja žica bi trebala biti koja?