Sorry sto upadam ovako neplanski,
posto imam 2 servera, i ide ljeto, nezelim se zezati imam 150w hps koji u serveru dize temp unebesa...
mogu li fulati s ovim 80mm ili 92mm 220v ventilatorom. Sad mi je temp ispod ct-a 38°c a temp ce se dici za jos 10 sigurno i pc vent vise nije dovoljan...
Radni raspon napona = 185...245V
- Buka= 31 dBA
- Snaga = 18 W
- Broj okretaja = 2300/minuta
- 39,07 m3/h
imam jedno pitanje, dali ga staviti da izvlaci iz tube van servera odmah gdje mi je sad direktni ispuh da vuce kroz tubu, ili mi je isto ako ga stavim ispred lampe da tjera prema lampi i direktno van sto mi se cini kao puno bolja kombinacija, da ovaj monstrum piri direkt po lampi, a taman mi i stane u tubu posto je moj ct improvizirani... valjda ce biti preporod, temp mi ide do 40°c, a pc ventovi vise nisu jednostavno dovoljni za hladiti ct... tako da ovo mi je napredak za box.
novi box ne dolazi u obzir posto zelim usavrsiti 2 big towera gdje cu moci gurati sto zelim, i foto i automatik, a i dobit cu na prostoru dodatno jer ce moci biti vrh do plexia debljine 7mm... cak mislim da cu s ovim moci i smanjiti debljinu plexia i omoguciti da se ne gube lumeni!
dali je ovo idealno i sretnije rjesenje od pc ventilatora + dobavljiv je i dostupan u nas i kosta cijelih 87kn... !