potpisujemzimi meni hps odlicno odraduje.
Panela stize iz kine mislim da nije previse kvalitetna platio sam je 120eura samo a sjemenke su automatik zato me zabrinjava jer nemaju puno vremena za fatu vegetacije ko ostale sjemenke.Koliko bi preporucio biljki sa uslovima gore sto sam napisao?Sto se tice recimo kod hpsa na taj prostor bi islo ili 400 ili 600hps okvirno od 45 do 80000 lumena, e sad kod leda ni ti lumeni bas neigraju ko ovdje ali recimo da su na pola negdje 200-300w kvalitetnog leda bi to morali zadovoljiti sasvim!
To je toHoće li 8-10 autosa u 125x175x200 boxu uspjeti iskoristiti 2x600W HID ili im nije potrebno toliko?
To ti je vrlo jednostavno! Ako ti treba, da je lajna duža, spoji par kabinjera, pa kada treba dignuti panel, skineš 1 kabinjer. Ako ti treba krača sajla, najlakše ti ju je presavinut(ne rezat). Kad je presavineš, dobiješ 25cm,ako ti je prekratko, tu su ti karabinjeri. (na slici)Pitanje za LED-ovce!
Uzeh i ja led za probu, al me omete sajla na koju se kači. Ta sajla je otprilike 50 cm i kad objesim u box skontam da nemogu regulirat visinu, pa ako može savjet kak ste vi to rješili. Hvala