Al 1200 eurica je i dalje dobra zarada za ne bas puno muke. Morat cu to skicnut malo danas. Definitivno zanimljivo.
Mislim da je teško danas pronaći nešto s takvim postotkom i garancijom, a opet oni zarade sigurno x2/x3 od onoga što nama daju jer iskoriste cijelu biljku za razne stvari, dok se nama plaća samo cvijet.
Super kalkulacija, ali pitanje je dal če biti cjena biljaka skroz 5 godina ista....
Tu se razlikuju od drugih kompanija koje rade na sličnu shemu, nude odmah biljke od 50 eura, a nude i ove od 2000 tako da u budućnosti održe sve upravo bez dizanja cijena.. Svakako može doći do nekih promjena pa da se dogodi da cijene odu gore, nema 100 % garancije. (po meni može se dogoditi problem za bubam 5 godina pa da im bude teško doći do novih tvrtki tj. zemljišta, ali to se opet rješi s vertikalnim smart farmama.
@kveLe jesi bio vidjet postrojenje?
Koje je postrojenje najbliže RH, planiram ja to vidjet uživo, pa ako je to to, onda uletit s većom cifrom.
Provjerio sam sve moguće koliko sam imao info o toj firmi, jedino što mi stvara sumnju je to što imaju račun na cipru, a firma regana u DE.
Porez na dobit za Cipar je nekih 12 % ako se ne varam, dok je u Njemačkoj oko 30 % (valjda nisam nešto puno promašio) - nisu ni oni ludi ako se prebace tamo s kompanijom. Što se tiče postrojenja, ja sam planirao obići jedno u DE jer selim tamo pa će mi biti zgodnije. Bliže nama je kompanija u Makedoniji imena "5 letters" koja je već bila zabilježena i u našim medijima prije 2-3 godine, a baš nedavno su ušli s njima u partnerstvo.
Što se tiče negativnih recenzija po internetu, mislim da je teško ovakav projekt i cijeli taj crowdfunding nazivati prevarom, a pogotovo razviti takvo mišljenje zbog random ljudi/botova. Mislim ovo što ja napišem ovdje su samo mrvice od onog što rade, ali mislim da izdvojim dovoljno bitnih stvari. Uostalom postoje službene stranice, društvene mreže, virtualne šetnje, cannafestivali i hrpa ostalih događaja na kojima su glavni sponzori i mislim da uz više od 200 tisuća korisnika možemo samo naprijed i to jako. Napisao sam već jednom, JuicyFields ima za cilj biti u top 3 kompanija kojima je primarni cilj kanabis, a po ovome što sad rade bit će i broj 1.
Za kraj da malo natipkam što su radili unazad mjesec dva, i što nas očekuje u naredno vrijeme:
Partnerstvo s LC Med i novi JuicyFields proizvodi:
Ukratko LC Med je kompanija sa sjedištem u Berlinu, a udovoljava najstrožim europskim propisima i svim zakonskim okvirima vezanim za medicinski kanabis. Još jedna u nizu njemačkih kompanija u čije ruke stižu JuicyFields proizvodi, što i ne čudi jer je u postupku legalizacija.
Novost koja stiže pod JuicyFields proizvode je većinom svima omiljena čokolada - uz THC dodatak
. U ponudu stižu čokoladni štapići koji sadrže 50 mg THC-a i savršeno će se uklopiti u ponudu za coffe shopove, a narudžbe će biti moguće i online za države u kojima je legalizacija već nastupila. Što se tiče ostalih slatkiša, u ponudu uskoro stižu i gumeni bomboni, lizalice i slični slatkiši. Naravno u ponudi će biti i zdravija rješenja u obliku dodataka za jelo, pekarskih proizvoda i raznih pića.
Novosti vezane uz JuicyFields Fond:
Trenutno se rješavaju pravne stvari vezane za njihov fond, a po dosadašnjim informacijama bit će registriran kao dio Luxburg Carolath investicijskog fonda (reg. br. FL-0002.602.993-8). Fond je zanimljiv jer je minimalno ulaganje u njega - 100 000 eura, a očekuje se također jako dobar povrat za ulagače. JuicyFields ovo zove novom fazom u evoluciji transparentnih, sigurnih i odgovornih rješenja za ulaganje u kanabis. Više informacija stiže nakon što rješe sve pravne stvari, a već sad se šuška da je u fondu rezervirano par milijuna eura i prije nego cijelo rješenje izađe u javnost.
Popis nadolazećih događaja pod njihovim sponzorstvom:
JuicyFields ekipa putuje u
Argentinu, kreću 23. siječnja i zadržat će se nekoliko tjedana, plan je podizanje svijesti o kanabisu i snimanje priča s lokalnim tvrtkama.
Future Cannabis Strategies Europe,
London 26. i 27. siječnja, više za poduzetničku ekipu - više informacija klikom na
link.
Estereo Picnic,
Bogota, od 25. do 27. ožujka - jedan od najvećih muzičkih festivala u Kolumbiji, više info
ovdje
I za kraj jedan webinar koji je održan krajem godine, dosta zanimljivo i u trajanju od sat vremena tako da možete lagano uz pljugu