Stvarno svasta .Hps trosi jer se jako zagrijava, one imaju visoku temperaturu pa dosta i trose...
Stvarno svasta .Hps trosi jer se jako zagrijava, one imaju visoku temperaturu pa dosta i trose...
Ljudi moji imam jedno cudno pitanje imam 150 wata cfl zarula 6500k boja svjetla(plavo) 3 tjedan cvjetanja dali je moguce nastaviti grow tako ili baš baš moram promjenit u crveno(2300k) , zato sto meni sada sve odlixno izgleda odlicno stvara headove i sve , pozz
Prijatelju ako imas mali ormar di ti nestigne biljka ili preraste box počni radit LST, ako neznas sta je to pogledaj na youtubu... ja sam bas iz tog razloga morao to radit.biljka mi cvijeta...negdje je na sredini cvijetanja a hps 250 mi stoji na 10 cm od biljke..jednostavno nemogu vise razmak postic..stavio sam 2 pc ventilatora jedan od napajanja (veliki) i jedan manji i stavio sam da idu u smjeru biljke odozgora na glavni kif...nemam termometar pa ne mogu kontrolirat temp.znam da je premali razmak a pitanje je hocu li zavrsit ili ce izgorit, i da li mi to svijetlo na tako maloj udaljenosti pali thc?