toga sam se jedino bojao, da ne dodje do problema sa korenom, mislim da sa tom composanom nesto nije ispalo kako treba, jer ove ostale su ok, al opet tu je ova druga u istom mixu, pa mi deluje kao da je PH otisao nisko, i sada sam prosao ponovo prethodne poruke i malo me brinu one alge, jer sam slicno uvrcanje listova imao kada sam experimentisao i ja
znaci coco ili do 20-30% ili cist 100% pa tako i pristupis, kao hidro grow, bez kucnih hemija i organskih dodataka, u buduce mogu samo da te posavetujem kao mene mentor:
tako da izbi iz glave grow u zemlji i grow u kokosu jer nemaju nikakvih dodirnih tacaka....
odkako sam i sam ovo primenio kod sebe, mnogo mi je lakse, nemam problem i ne razmisljam mnogo
jos jedna stvar, to je jako mnogo calmaga, blokiraces unos drugih elemenata, ako vec nisi, jer i dalje ima svetlih listova, iako ga ti dajes odavno vec
ja sam u cist kokos dodavao do 1ml/L tog od ANa pre, a sada koristio Ionic koji je skoro duplo jaci i nema potrebe vise od 0.5ml/L u startu, prvih nedelju dana i prilikom presadjivanja, a poslednji put dao jednom u strechu pre 2 nedelje, i vise ne koristim
kada sam imao deficit, samo sam spustio PH sa 6.0 na 5.6-5.7, nisam pojacavao dozu
Samo nezz da li da ih zalivas kada prosusi skroz ili ipak malo ranije. . .
Ne vidim problem, ali drzim palceve za ostale