Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Vozdra ekipa
Danas Lavenderu 39.dan vegetacije ,evo jedna iz mraka a ovo je sad kad se probudio
Jučer dobio čaja 25g/l sa žlicom melase na koju sam dodao litru deklorirane vode tako da je počeo piti 2l vode svaka 2-3 dana.Topiran zadnji put prije koji dan i to je to,čeka se Lavnesia Od danas panel pojačan na 120W pa nek ide pomalo,udaljen je i dalje jedno 40tak cm od biljke i to je to uglavnom.Evo par slikica od prije koji dan
A Lavnesiji danas 13.dan i odlučio sam ju presadit u finalni pot i mogu vam reći da mi nije bas pokazala nekakav stres prilikom presađivanja ,vidjet ćemo kako će ona sad funkcionirat u soilu i pod 120W
Lavnesiju planiram samo lst i to je to,nekako je gužvat u boxu Vlaga u boxu 35-55Rh,temperatura od 20-27C.Ne čini mi se da to ide loše za prvi put al još je hrpa dana ispred nas pa bumo vidjeli kako će to završit
Zdravi i napušeni bili
Evo 2h od presađivanja
Evo samo da javim da sam stavio mrežu u box koju sam ja napravio i pojačao sam panel na 140W koji sam isto ja napravio
Evo samo koja slikica i uživajte u petku.Cure su i dalje na režimu 18/6,u nedjelju ide 45g/l čaj pa da vidimo šta će biti
Ola dobri ljudi a oni koji nisu nadam se da će jednog dana postati
56.dan Lavenderu a Lavnesija stara točno 30 dana tako da sam se jednostavno odlučio danas stavit ih na cvjetanje i reći zbogom vegetaciji
Panel šiba na 140W,vlaga od 40-55RH a temperatura od 20-22Cnoćna/24-28Cdnevna Drago mi je što sam se odlučio za organik jer jednostavno taj proces grgljanja,doziranje čaja to jest igranje sa gramažom je show.Oni koji se odluče produžiti vegetaciju tipa 40-50 ili više dana kao jae tu onda stavljate top feed u nju(ja stavio desetak šaka gore u pot)znaci soil koji stoji smiksan u vreći od cca devetog mjeseca ,meni ostalo 5kgLavander u kombinaciji sa Lavnesijom diže mrežu i zavrče uši .Čaj kad im dajem bubla minimalno od 35-40h u kombinaciji sa melasom ,uhhhkoji je to već sad miris u vegetaciji bio da jedva čekam da vidim šta će to bit u ovoj fazi.Samo da one meni ostanu zdrave do krajaAko vas zanima bilo šta slobodno pucajte jer tu smo da pucamoEvo par slikica što sam opalio ovih dana i danas
Odoh sad proslavit 1.dan cvjetanja 12/12 uz baklju Zdravi i napušeni bili
Ee da,da dodam još ovo.Bez kontrole ph vode i ostalih stvari pičim dalje.Znači mozak na pašu
Lavanderu 74.dan života a 18.dan cvjetanja.Panel je od 2.3 na 210W udaljen od 45-50cm od vrha biljke.Dnevne temperature su mi od 23-28C .
Vlaga u prosjeku 50Rh.Što se tiče noćne temperature ona je od 21-24 C ,vlaga 52-57 RH tako da sam danas naručio odvlaživač zraka koji će mi doći utorak jer ne želim buđ i sranje nepotrebno.
Kontam da ću za sljedeći Grow kilu caja davat po biljci U fazi su kad im grgljam 50g/l i ne bune se.PH ne kontroliram a vodu im dajem iz česme koju ostavim da stoji 24h sa malo Aqua safea.
Lavenderu pao loli prosli tjedan ali nisam htio ništa puno čerupati
Evo par slika prošlih dana
Jučer dobile top feed i čaj koji je bublao 53h te sad ovako izgleda
E sad ide Lavnesija Cura stara 48 dana s tim da je kao i lavander 18 dana u cvatu.Rekao bih da se njoj više vegetira nego cvjeta
Vežem ih još al mislim da je to to sto se tiče vezanja.Lavnesija se trga kao i lavander i piči samo mi je onako kao blijeda neka.Ne znam,možda zabrijavam
Last dance ekipa
To je to za ovaj put.Ako vas što zanima slobodno pitajte
Zdravi i napušeni bili
Još sam u igri i guram kroz svoj prvi Grow.Zadovoljan sam i prije svega sretan ALI volio bih da sada u ovom trenutku imam više čaja i top feeda no nema veze za dužu vegetaciju komotno pripremite 2kg čaja i top feeda na jednu biljku
Lavenderu 32.dan cvjetanja,88.dan života i pegla na 270W od neki dan.On traži hranu nema tu šta al maunu će za večeru Imam još 200g caja i 3kg top feeda pa ću im to kombinirati do kraja kako god znam.Biljke su na 45cm od panela,vlaga dnevna i noćna 40-42RH.Što se tiče temperature dnevne su od 24-28C a noć im je od 22-24C.
Evo par slikica Lavendera
Idemo dalje i dolazimo do Lavnesije kojoj je isto 32.dan cvjetanja a 62.dan života i piči rame uz rame Lavenderu
To je to ekipa,Bizzzo super si me pripremio i nemoj da se zamaraš da je trebalo bit bolje,samo ću vam reći da će sljedeći moj Grow biti puno jači sa puno više čaja ,kad to kažem onda mislim da će svako zalijevanje ići čaj al u različitim gramažama konstantno
Hvala cijeloj ekipi na podršci,zdravi i napušeni bili
32. dan na 12/12 ili 32. dan od početka cvjetanja? Ako je ovo drugo onda ne ide to u dobrom smjeru. Trebao bi nahraniti to, dali top feed ili nešto drugo na tebi je.
Biljke su prekrasne Navuci cu gnjev foruma na sebe,ali kao i svaki put vidim nedostatak Kalcija i Magnezija.
Bez da tu sada pametujemo..to se rijesi jednim potezom kista.
Mora postojati nacin da cure dobiju calmag,a da ne skrenes sa puta
Od top feeda imam još 3kg soila koji sam pravio tamo u 10mj,večeras su to dobile.Kontam ja da njima sada treba hrane ali nemam više šta da im ponudim,ostajem bez čaja skroz i to je to,nadošlo je prijatelju moj meni puno stvari al nisam kontao da ću lavendera držat toliko u vegi i ispucat se maximalno.Kužim ja po budovima da trebaju ići jače i bolje al što je tu je.Vozim na rezi i gore u update dnevnika sam napisao da bih volio da imam svega više ali nemam,plaćam školu.