Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Meni je veća temp kada otvorim i držim tako box nego kada je zatvoren.Zatvoren 28,29,otvoren ide do 31,klimu još ne palim. Ali imam četiri venta koja rade 24 sata
Prvo se izvinjavam sto mi je ovako dugo trebao, ali sam bio u obavezama preko glave, sto privatno, sto poslovno, ali evo dosao je taj trenutak da kazem
FINAL REPORT
Ovako. Vutru sam sjekao u 79tom danu od klijanja ( vjerovatno je mogla jos koji dan, ali samo sam tad vremenski mogao, tako reci bio sam primoran). Bila je na susenju 7 danasa malim listicima u tamnom i prozracnom prostoru , a bez velikih fan listova. Nakon toga sam trimao i male listice te su bili hedici dva dana u kartonskoj kutiji, a onda i finalni manikir i kjuranjee. Mokro nisam vagao koliko je bilo, ali sam suvog dobio 35g, sto je meni sasvim dovoljno, i vise sam nego zadovoljan.
Naravno proizvod je proban, i sve sto mogu reci da zabija samo tako Cekam jos koju sedmicu kjuranja ne bi li bio dim malo blazi