Po opisu problema da se zaključiti da ti problem pravi starter (ovo lijevo od utičnice).Pogledajte prilog 62624ZnaCi samo na ovome pise 600 w
Pogledajte prilog 62627 i eo slika balasta i startera.
Ej nov sam na forumu i imam pitanje pošto nisam našao nigde sliku s ovakvim starim ballastom pa me zanima da li mozda netko zna kako spojiti ovo ? sve je za 250W zarulju
ako treba još kakva slika nije problem stavim odma..
btw .zanima me dali je dobra utičnica pošto sam je uzeo od pegle za kosu ,dal mozda nisu zice pretanke...?
Kaži mu da taj uređaj odmah i momentalno baci u smeće.Takvi takozvani istumenti za mjerenje su uvod u katastrofu zvanu požar.Ako stvarno želi znati potrošnju svoje lampe onda uzme analogni ampermetar ili kvalitetan (fluke) digitalni instrument spoji ga redno u stujni krug,očita koliko je to ampera,zatim izmjeri napon tako što paralelno spoji voltmetar (Fluke) zatim po omovom zakonu izračuna točnu potrošnju navedene lampe.No sve navedeno je za nekoga tko se stvarno razumije u ovo što napisah.Svakako sumnjam da je baš potrebno znati koliko recimo ono baš u brucu točno troši navedena lampa.Upravo mi javio kolega kojem sam prodao HPS 250w komplet da je spojio kill a watt i da mu pokazuje da troši 340W ?! Kako moze hps 250 trosit 340w?
Kaži mu da taj uređaj odmah i momentalno baci u smeće.Takvi takozvani istumenti za mjerenje su uvod u katastrofu zvanu požar...
Nece da udje, moracu da odsecem taj deblji delic zice pa da probam ponovo.Izgleda da je ok spojeno.
Daj popravi tu zicu malo, nije ti bas sigurno tako da vire licne van. Ako je spoj ful crvrst , mozes samo sa izolirkom iako bi ja to malo bolje