Gremlini neki te zezaju . Šalim se , možda da probaš drugi tajmer i eventualno umesto lopova da uzmeš neku kvalitetniju produžnu strujnu utičnicu
znaci samo prigusnicu spojim sa cool tubom, ako se razumijes gore sam stavio shemu koju sam dobio pa ako mozes mi u paintu spojiti ili objasniti koju zicu gdje stavit, imam kabele. elektricni 3x1mm, i isti takav elektricni sa uticnicomne treba , integrisan je starter i kondenzator u balastu
znaci na grlo spojim samo plavu i smedu u ovoom slucaju, a gdje uzemljenje spojim, na tvojoj shemi mi izgled kao slobodna zicaPogledajte prilog 52594
Valjda sam pomogo
kabeli su 3x1.5 ima li to ikakve veze, vidio sam negdje na net da za takav green power 600 isporucuju kabel 3x1, a njega ne mogu nabavitznaci na grlo spojim samo plavu i smedu u ovoom slucaju, a gdje uzemljenje spojim, na tvojoj shemi mi izgled kao slobodna zica
A kako ga spojiti jer nema utora..Da,puno malih tankih ako ti sve lijepo sijeda,i nigdje ne viri koja zicica van,netrebas nista izolirat izolirkom. Uzemljenje netrebas izolirat
slika
Pogledajte prilog 52625[/QUOTE
znaci u prigusnicu ide uzemljenje i sa lampe i sa utikaca. tj trebam imat dvije sarenen zice na isto mjesto spojene ili