Prigušnice ove novije imaju sve All in one Pa skupi neš love ako možeš,i u dogledno vrijeme pikneš, kompaktnije je puno
I zapravo su jednostavnije za spojit
Kod mene sve radi najnormalnije bez kondenzatora. Pa sam u nedoumici da li da ga stavim. Da koristim Prigušnicu od 400w, to je već druga priča, ovako ovih 150W i nije neka velika potrošnja. Moja je proizvedena u 2014, tako da je novija, ti vjerojatno misliš na digitalni ballast! To je bome dobro skupoPrigušnice ove novije imaju sve All in one Pa skupi neš love ako možeš,i u dogledno vrijeme pikneš, kompaktnije je puno
Radice ti i na HPS-u ovo , kondenzator nema ugradjen ,kupujes ga posebno i tebi bi za ovaj sistem odgovarao od 20 mikrofarada .
Evo probao i lampa ne radi ,spojio sam novu prigusnicu, novo grlo sve nowe kablove i nula bodowa tak da kod mene ne funkcionira ;(ta lampa ce mozda da radi na drugom sijalicnom grlu, imao sam takvih situacija, komplet ne radi, kad stavim drugu lamu radi, al kad lampu koja nije radila stavim na drugo grlo i ona radi. bem li ga ako znam zasto, al nemoj bacati lampu dok je ne probas jos koji put
svee je objašnjeno do detalja , nemožeš fulat ni da hočeš .. ne kužim da neko nemože shvatit.. uspjela sam bez iti jednog pitanja ...(ok ima tisuću pitanja od strane drugih pa mi novi nit nemamo potrebu pitat ako čitamo i razmišljamo)Nema tu da fali kada imamo dobre električare na forumu