Auto Somango i Nyc diesel …Prvi grow.

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
19.09.2023
13
6
3
34
Moguće da si pušio HHC isto kemija ali udara i nepušta. Znam da ima ili je bar bilo za kupit prošle godine u hr. Jednom sam se navečer u 12 napušio i nije me pustilo sutradan do 4 popodne.

23.04.2024
41
90
18
41
Razgovarao sam sa prodavcem u cannabis radnji.On mi je rekao da su izbegli grčke zakone tako što su dodali slovo p na THCP proizvode.Prodaje i raznorazne semenke vutre.O thcp može da se nadje mnogo informacija na netu.

• Haha
Reactions: Wendigo

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.666
11.907
356
U pitanju je sintetički kanabinoid, isto kao onaj Spajs, odnosno K1 koji se prodavao u Šteku u Bgd

Čuj "pričao sa prodavcem" :D oni inače nikad ne lažu :)
.O thcp može da se nadje mnogo informacija na netu.
Pa kako nisi našao informaciju da je u pitanju sintetički kanabinoid?
Da, izolovan iz biljke - ali ne misliš valjda da neko u Grčkoj gaji ilegalno kanabis na XYZ hektara da bi iz tih biljaka izolovao THCP koga ima tek u tragovima bukvalno, ispod 0.02% ako se ne varam, i onda prskao CBD cvet time? Znaš li kolika bi ta farma morala onda biti? U zemlji gde je gajenje biljaka ilegalno?

Dakle još jednom, sintetički kanabinoid koji se pravi u laboratoriji i onda njime prskaju CBD cvet pa prodaju tebi.

Ali ovo mi je najjače :D
izbegli grčke zakone tako što su dodali slovo p na THCP proizvode
Zamisli izbegneš zakon tako što dodaš slovo hahaha :D

Ne, druže. Isto je kao što je onomad bilo kod nas u Srbiji sa spajsom - treba vremena dok se novo hemijsko jedinjenje zabrani zakonom, tj dok zakon prođe. Čim se to desi, promene molekul u formuli i teraju opet. Štek je tako godinama radio

A ta sintetika....pa nema ništa gore od toga i za mozak i za dušu, svega mi

nisam

Aktivan Član
05.07.2007
194
1.280
143
42
Upravo zbog tih sranja šta se prodaju po kioscina i na ulici počeo sam saditi sam za sebe. Dvije tri biljke u out plus još koji automat i to je to, imam za duvati cijelu godinu plus još masu i podijelim i napravim ljudima od povjerenja. Ne pušim puno samo navečer mala pljugica,jbg imam 42 godine u guzici i dvoje djece,a duvam od 15te.

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.344
9.110
258
Dalmacija
Jednom sam prije par godina dosao do takvog heda. Caklio se cijeli i odmah mi je bilo sumnjivo. Ubacim dio u rolu i nakon 4-5 serija pocne vrtoglavica, ubrzalo mi srce da sam mislio da ce iskocit kroz grlo, vidno polje mi se suzavalo, znojio sam se pa mi bilo zima..maaajko moja bacio sam i cvijet i splif u skoljku kada sam uspio malo doci sebi i ostisao spavat. Neznam jesam pustio vodu ili ne, al ujutro je taj cvijet plutao na povrsini vode ko komad stirpora. Gurnem ga papirom pod vodu a on ispliva.. uzas uzas..jos cujem da se klinci pale na to jer udaraaaaa.. strasno..
ma bjezi…posadi svoje!

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    284,9 KB · Pregleda: 43
Poslednja izmena: