Ako je 40€ prihvatljivo,kupi novi filter, Pogledajte prilog 330970 sve pise na kutijama, ovaj moj radi vec dugo, duze od navedenog vremena trajnosti, vlaga mi je rijetko visoka, mjenjam "čarapu" svake sezone ( filter za nape) i spojen je samo kad zamiriše. Pogledaj u dnevnik, iber 20%, vlagu natjeram sa mokrim čarapama i natopljenim teglama max 40%, biljke sasvim dobro rastu. Nekad mi se neda punit bazene s vodom pa padne vlaga na 27%, zaspricam ih sa svih strana i odozgo (kolega šprica pod 400-600W hps i nema problema, dapace rezultate growa svi hvale, linkaju.)
Jos bi htio napomenut u vezi svijetla i razmaka, nema pravila. Tvoje biljke izvrsno izgledaju a po izgledu s vremenom i iskustvom čitamo njihove potrebe ili nedostatke. Ako si u nedoumici i pretpostavljas da bi bilje raslo jos bolje sa duplom dozom fotona mozda je pametnije dignut jednu teglu i promatrati patnje jedne nego sve prziti.
Jos bi htio napomenut u vezi svijetla i razmaka, nema pravila. Tvoje biljke izvrsno izgledaju a po izgledu s vremenom i iskustvom čitamo njihove potrebe ili nedostatke. Ako si u nedoumici i pretpostavljas da bi bilje raslo jos bolje sa duplom dozom fotona mozda je pametnije dignut jednu teglu i promatrati patnje jedne nego sve prziti.