Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ujutro sam samo skicnuo u mraku da vidim jel stoje Malo su se nakostrijesile hehheh. Navece cu pregledat sve kad se lampa upali
Jep za 3 dana ide flush, pa voda pa voda pa susenje i kolinje
Stipe djabe ti je i da ne zelis moras, kada drugi vode evidenciju za tebe. Nadam se da nece nista popucati, otkiniti se i tako te sheme. Sada je to gadno za nosat kroz kucu
Ebo vas....pa kaj me spijunirate hehehe
Flush day has come.
Prve dve biljke okupane. Tipkam ovo dok cekam da se ocijede
Odo vratit pa po druge 2. Vidimo se u izvjestaju Part 2
@ZdravaTrava a da...pol tog ne radi vise, al ok. Za cannabis dusu dao @Smells 2 po 2. malo ih stipam za guzu dok ih kvasim. sad su taman vlazne @Bizzzo Evo jesammm...lapsus mali. Malo sam i udimljen pa je sve teze...ili lakse
Part2.
Druge dve oprane, fino protiv peruti, pa ispod pazuha...malo prepone i tak to. Sad se cijede opet. Mozda jos jednom ih nakvasim...
t@mara: Rado bi ih u krevet a vis da je jaja dobila pa me frka malo
Part 3/3. Vracene u box, malo posavijane. Privezane na sve strane spagama, zicama....kaj god sam naso.
Eto slike njh u boxu. To je to. Vidimo se za par dana kad bu berba
(isprike na part 123, mogo sam sve u jedan post)
...i tak veze mama biljke, okolo ovo ono....pa drzi budove da ne padnu i tak to sve ona pomaze.
i samo cujes "O jebote biljke, sva sam ljepljiva. Di ti je onaj benzin da se operem"