HID/HPS Shark Shock CBD - 600W *Stipe*

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA
A da...to je sad postalo ocito. Sad mi je zao sto sam prunao...al ok, novo iskustvo.
Nego....jel ti do kraja cvjetanja bacala bananice i jel si uspio izolirat bez oprasivanja?
Ako ostane sve na popcornima dole onda i nece biti toliko strano, dole skoro pa ni nema cirkulacije zraka pa je dosta tesko da to dodje gore do budova....a mozda se i varam :D

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.848
44.496
3.198
Bekaa Valley
...jel ti do kraja cvjetanja bacala bananice i jel si uspio izolirat bez oprasivanja?

ne, nisam primetio kasnije razvoj muskog cveta kao sto je bio slucaj sa avalanche, al semenki je bilo, ne preterano ali nadjem po koju i sada kad mrvim, no dim je odlican i nisu fasovale biljke koje su bile u blizini. imao sam srece jer se sve kasnije pretvorilo u dzunglu i garant ne bih ishendlao skidanje niti izbegao oprasivanje drugih biljaka da je nastavila kao klasican hermi. bila je to reakcija na revegetaciju + toping, i samo kod te vrste. sa ostalima sam sve isto radio al ni jedna nije pokazala banane. ta biljka je prva procvetala i prva zavrsila. jbg. od vrste je do vrste, to je konkretno bila fotoperiodna oprasena sa automatikom, odlican f1, samo ocigledno nesto osetljivija na sredinske faktore. planiram ponovo saditi iz tog semena jer je super dizalica, samo bez topinga ovog puta sigurno :) a nesto mislim da se necu igrati ni 12/12 pa revege, neg sklanjati muske cim procvetaju (mislim na original f1 seme, ne ono sto sam skinuo sa nje, to ne znam da li cu saditi, jos uvek se premisljam)

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: 1310 and Stipe

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA
Fala ti na opsirnom odgovoru :) Sad mi je malo lakse i ak se ovako nastavi bit ce to sve super :)
...vec dugo ocu s tobom pricat o tim tvojim F1. Kolko je to stabilno? Sad pricas da bi opet to isto sjeme sadio pa me zanima kolke su sanse da opet dobijes isti genotip te dizalice, posto kolko ja znam f1 je lutrija kaj ce izrast dok god se ne stablizira u par generacija.(ili se varam?)
Ovo revegetiranje me plasi i neznam dal bi to radio...radije pricekat preflower pa eliminirat

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.147
6.163
298
55
prouči Mendelejeva pravila pa će ti biti jasnije. F1 bi trebale sve biti isti fenotip, F2 su pola-pola ili u korist jednog od roditelja, ovisno o tome koji ima dominantne gene. nakon selekcije daljnih roditelja, dobivaju se varijacije do F7, nakon koje bi fenotip trebao biti stabilan. ne znam još točno kako ide ako se radi backcrossing, moram to malo bolje proučiti...

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA
Ma moram se bacit na citanje, zanima me to a nikak se primit knjige :) Isti fenotip u F1...to je ono kaj mi je konfuzno...al ok...doce ce vrijeme i za to. Tnx metal

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.848
44.496
3.198
Bekaa Valley
Kolko je to stabilno? Sad pricas da bi opet to isto sjeme sadio pa me zanima kolke su sanse da opet dobijes isti genotip te dizalice, posto kolko ja znam f1 je lutrija kaj ce izrast dok god se ne stablizira u par generacija.(ili se varam?)

dobicu stipe istu biljku, samo je ne planiram revegetirati i seckati jer vidim da je na to osetiljva

@F1
"The offspring of distinctly different parental types produce a new, uniform phenotype with a combination of characteristics from the parents."

• Sviđa mi se
Reactions: Bizzzo and Stipe

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA
@PowerSeed tnx, upravo to mi nije bilo jasno. moram si uzet vremena pa proucit to sve. sori na gnjavazi ;)
@Smells znam za reverse al neznam za dutch master reverse. znam da od zenske rade musku al neznam za obratno i neznam to za hermice....mozda netko drugi zna, ja se jos necu mijesat u te price sa manipulacijom genetike.

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA
Dan 62.
29. dan cvjetanja.

Temp ON: 27°C
Temp OFF: 20°C
RH: 50-60%

Biljke rastu, kao sto se vidi. Jaja se cupkaju po malo...zasada nije alarmantno. Vlaga je malo skocila posto kisa pada, nista strasno. Danas zaljevanje sa cistom vodom. Dobile su 2 puta za redom full dozu GHS PF, sto je malo previse, danas na dijetu dok ne pojedu sve. If you don't eat your meat, you can't have any pudding, how can you have any pudding if you don't eat your meat ;) :D
Takodjer nabavio Neem ulje te danas pospricane biljke, zemlja i cijeli box u nadi da eliminiram musice. 10ml/1L.

obmvyHH.jpg

pgJ215b.jpg

cra6LcY.jpg

7uDHqDS.jpg

6b69ksT.jpg

razman

Aktivan Član
Poznanik Foruma
10.07.2010
644
3.197
163
na pola puta si stipe,fino se debljaju i napreduju.
rijesit ces se uskoro tih menki i musica pa zavrsi u miru.
kakav miris imaju, jer jako mirišu?

• Sviđa mi se
Reactions: Stipe

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA
A da... barem imam kaj za delat u boxu :)
Nemaju jak miris, nemam filter i turbina mi puse u sobu. Skoro pa nista se ne osijeti.
Kad otvoris box i gurnes glavu onda osjetis blagi slatkasti miris. Malo na svjezu mentu. A kad zabijes nos u bud onda se osjeti limunkasto slatkasti miris. Pise da je po cvijecu...pa ak tak vele...onda valjda po cvijecu :D Vidjet cemo pred kraj cvjetanja dal ce se osjetit.
U vege fazi se puno jace osjetio biljkasti miris u sobi...sad se smirilo :)

• Sviđa mi se
Reactions: razman

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
8.035
34.571
2.598
Komsijin ..koje opekotine pa nije to h2so4
Neem neubija on samo utjece na neke bitne funkcije kod nametnika i na taj nacin ih onesposobi.
Vazno je samo spricati jednom tjedno i nece biti problema.
Mana je sto nije efikasan u tom smislu da ih eliminira onako ko udba..nego im da sansu odnosno neda ako je grower uporan ;)

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA
Ja ne poznam to ulje pa ti nemrem detalje rec, al evo sa 10ml/L i kap Jar-a....nista se nije desilo biljkama osim sto se sjaje ko pesja jajaca :D Nisam jos cuo da je netko spalio biljke sa neem uljem.

• Sviđa mi se
Reactions: Bizzzo