Naučit ćeš ti mene sve o organskom uzgoju svete biljke. Imamo cilu zimu za naukovanje, pripremu.....neće nam biti dosadno.
Evo i ja se trudim sa puno texta i još više slija, prenijeti iskustva. Rad sa biljkama me totalno opušta, uživam u tome, bilo da se radi o maslinama, bilo da se radi o cannabisu.
Primjećujem da i biljke vole kad ih se pazi i mazi, i rezultati takve njege su vrhunski plodovi. Moram opet priznati da imam i skoro idealne uvjete za uzgoj bilja. Sunca ne fali. Imam i dobro provjetravanje (bura, jugo, maestral), tako da nemam ni bolesti.
Mogu nabaviti rabbitshit bez problema, imam i horseshita, a i chickenshita ima kod frendova. Sve ću nabaviti do zime. Napravit ću totalno organic grow.....radi okusa.
I moje ulje je rađeno totalno organski,isti dan kad je i ubrano i okus mu je malo drugačiji nego ostalima. (oni to neće priznati, ali njih se i ne pita, postoje meritorni ljudi koji donose meritorne ocjene)
Veliki sam pobornik kvalitete, jer uvijek planiram na duge staze, a kvalitetan proizvod uvijek ima svoga potrošača, jednako kao i nekvalitetan. Svakome prema mogućnostima, a mene prosječnost ne zanima.
Tako sam pristupio i uzgoju cannabisa. Iako mi je ovo prvi pravi vanjski grow, rezultati su vidljivi. Može biti samo još bolje. I biti će,....jer ja to hoću, ja to mogu, ja to želim.
Popodne idem postaviti onu mrežu za krastavce.....imam ideju kako. Sinoć sam uz đoks razmatrao način primjene, i zaključio sam da je buket najoptimalnije rješenje iz više razloga.
Sve će biti dokumentirano slijama.
Hvala i tebi Gagiba.....bar da su svi navijači slični nama vutrašima. Nasilja nikada ne bi bilo, samo pisma i veselje. Ne razumin ljude koji guštaju u nasilju.....tribalo bi ih dati nama na preodgoj.
Obaša san cilu Europu, najviše radi baluna, i nikad se nisan potuka, ma nikad grube riči.....ni u BG, ni u LJ, ni u SA, ni u ZG.....nulta tolerancija na nasilje....i zato...udri pismu.....
Malo pjevam, malo sviram, i polako tetoviram....tvoje ime...u srcu
Onog dana kad san poša, sinje more sve san proša...samo na te...san mislija
A ti imaš sve na svijetu, ja san luđak u kompletu, s prvin vitron vratit ću se ja
Neka tvoju ljubav čeka, ludo srce iz daleka, pismu ovu koju pivan jaaaaaaa
DALMACIJO MOJA RUŽO PROCVALA, DALMACIJO SVA OD ZLATA I BISERA
DALMACIJO, PISMU TEBI PIVAN JA, PISMU O JUBAVI, S JUGA I SJEVERA..