Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ja da sam na tvome mjestu,,ja bi to opasan LST ili CROP napravio dok ne ojacaju....jer kad ocvrsnu ...kasno je...a vrhovi nisu u istoj visini...drzim fige...bit ce to dobro...
Hvala ti, imao sam problema, pao je ventilator i oštetio jednu biljku C.G., ...a uvijek me bude strah kad idem raditi trening, da ne bi slomio biljku ili granu, a jednom kad sam radio topping, dobio sam vrhove i u njima su bile i sjemenke (valjda od stresa)...
ove c.g. rastu ko lude , ali za sad sve je pod kontrolom.
11. 2. 2018.
38. dan cvjetanja.
temperatura je 26°C, a vlaga 27%
radim trening otkidanja nekih vrhova da bi ostali mogli bolje rasti, treba ići još cvjetanje 30-ak dana.
Lagano nagnječi stabljiku između palca i kažiprsta, migaj je lagano lijevo-desno da omekša mjesto savijanja pa savij u željenom smjeru i učvrsti špagom/žicom za pot. Ako pukne kora stabljike zalijepi izolirkom ili nečim sličnim.
Zima se zemlja sporije suši,evo ja svoje prije par zalijevanja sa po 2 i pol L vode i bila mi zemlja mokra ustvari vlažna nakon 8 dana .sad sam smanjil vodu,tak da će ti izdržat bez brige samo dobro zali .
Ili još jedna stvar kaj možeš je googlat "wick watering cannabis". Ima gro ljudi koju preferiraju ovu metodu zalijevanja. Biljka sama uzima kad je gladna/žedna. Fora. Azteci su to koristili daavno. U principu staviš zračnu pumpicu u kantu s vodom/hranom i pikneš špagu iz korijena u tu kantu, biljka povuče kad joj treba..
(i još si u hebenoj prednosti - Azteci nisu imali zračnu pumpu)
Edit: ili npr naspeš perlita u lavor, namočiš ga i onda uvaljaš pot u perlit..
ok, hvala svima na savjetima, ma ja to već i sad pušim, otkinem komadić vrha, izrežem nožem na sitne komadiće i stavim u foliju u pećnicu 20 minuta. columbian gold je vrh. a nije još ni sazrilo. white widow kad pušim po danu onda je ok, ali navečer loše. , lemon skunk je dobar kad sam s društvom, a kad sam sam doma i zapalim lemon skunk , pol sata gledam u zid.
To ti jos nije ni sjena onoga što će biti. To je još kao nezrelo grožđe, a treba doći do vrhunskog vina. Biološko-kemijski proces sazrijevanja proizvoda. Ja sam tek nakon 5 mjeseci zadovoljan iako kad nisam imao zaliha sam i ja masu toga popusio tako da znam razliku.