Rumble in the jungle (Pineapple Chunk, Acapulco Gold, Sour Diesel, White Widow)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Jones_Davy

kontra mraku, kontra sili
Poznanik Foruma
23.11.2013
589
2.796
163
Kiša spasila situaciju. Palo 19 lit. kiše, + onih 11 koje su dobile od mene, i ljepotice živnule samo tako.

Još uvijek ima napada, ali djevojke su žilave........opet sam morao sanirati rane, nagrižene i slomljene grane sam učvrstio. Cvjetanje će početi za koji dan, isto kao i lani.

Kad ih gledaš odozgor, ma nikad ne bi reka da im se išta dogodilo, a stabljike skroz oglođane......
Borba se i dalje nastavlja.....još nekih 20 dana, i skakonje bi trebale napustiti područje.....

Evo jedan krupan kadar

DSC00364.jpg

Visine su mi do pupka, a svaka ima preko 1 m2, a ww i više.
Ostavio sam dvije neotvorene vrećice pšenice u bushu, i danas gledam....a obje pojedene.....i sva ona posuta uokolo.....pojedena.....
Ali ga mogu pojest, ccccc....

I za kraj.....dva buduća topa na PC

DSC00371.jpg

Jones_Davy

Poznanik Foruma
23.11.2013
589
2.796
163
Razgovaraju mali Ivica i Perica....i Ivica će.....Znaš Perice, ja od sada navijam za Hajduk. Ma dajjjjjj......izneneđeno će Perica, pa tebi ni otac ni majka ti ne navijaju za Hajduka.
Je, kaže Perica, ali Hajduk nikoga ne tuče. :D
A ja ću opet u ćetvrtak put Poljuda......i opet pivat po ko zna koji put.........."I kad gube i kad tuku, uvik vjerni svom Hajduku"

A biljkice......kiša, Sunce, opet kiša....ne isplati se ni zalivati, ni prskati.....dok god se vrijeme ne stabilizira. Možda danas ih idem obići, pa stavim koju fotku. :kenny_revenge:

• Sviđa mi se
Reactions: Gagiba

Ena&Modelsy

Aktivan Član
04.01.2014
499
473
83
Pa treba obici i po takvom vremenu , jer ove godine bas ima puno problema sa puzevima kojima ovo vreme i odgovara..:) a i vetrovi su duvali jaki i oluje razne..ja licno nisam imala nikakvih vecih problema sa insektima,ali sam zato i prskala..:)

• Sviđa mi se
Reactions: Jones_Davy

Jones_Davy

Poznanik Foruma
23.11.2013
589
2.796
163
Ma daBog da ja visio na Poljudu.....to bi značilo da prolazimo ove Kazake.... :joint2: a Hajduk, bez obzira na sve nedaće......živi vječno......
Hajduci (turski: haydut) su bili odmetnici i razbojnici na središnjem Balkanu, ali i u drugim zemljama Osmanskog Carstva, za srednjeg vijeka. Oni su kasnije postali predvodnici mnogih ustanaka i gerilskog rata protiv Turaka pa su vremenom postali sinonim za slobodoljubive ljude i borce za slobodu svog naroda.
Poslušah Vas, (i moju savjest) i obiđoh biljčice......pa izgledaju samo tako.. :ridinghorse: Izgleda da skakavci napustili teritorij.......još di koji....bye, bye.....adios....i ne vraćajte se. :keepoff:
Jedna bočna grana na PC-u je toliko otežala, da je napukla u dnu, na spoju sa deblom...i vidim ja da vrag odnosi šalu, i isprobam novu tehniku......

"Učvsti me....izolirom" :rofl:

Jupiiiiiiii, mislim da sam vidio micu-macu...........jesam, jesam.....vidio sam micu-macu.. :notnice:

evo cura......

Zalio sam ih sa dodatkom plantele list,,,,,,po 100 ml. na 11 lit, i tako je opet je svaka dobila po 7 llit. :meatballs:
pošpricao actarom (unutrašnje grane) i to je to......idemo dalje....i ja i Hajduk ;)

Jones_Davy

Poznanik Foruma
23.11.2013
589
2.796
163
O Hajduku ćemo opet u petak, poslije Kazaka.....a sada....izvješće o novim radovima u poljoprivredi. :rofl:

Popodne pao neočekivani pljusak, skoro iz vedra neba...5 litara kiše, i razlog za obilazak je tu. Treba opet špricati.....NNNI.

Pa kad već idemo raditi, idemo i zaliti (samo sa korigiranim kišnicom) i napraviti konačni lolipop. Škarice u ručice, i na posao. Moram priznati da mi je to jedan od dražih poslova, za razliku od trimanja, nošenja kanti, prskanja...etc.etc

Skinio sam opet pola kile lišća, zaperaka i malih grančica....sad su lolipopane kako treba. Još malo sam privezivao špagom one grane koje su se počele obješati, i sada to sliči na jedan lijepi buket. :cvetak

Odozgor je puno ljepši pogled.....baš zato i radim lolipop.....da forca ide u topove.

a topovi će biti moćni....o da,,,,,moćno moćni, ako sve ide po planu....

20140803_200009.jpg

Peroooooo

rješenje je praštanje
Poznanik Foruma
02.12.2011
1.051
4.931
188
Jones Davy-pa di si borac-ajmo daj nam slika da pasemo oči-daj gušta da lipote vidimo!!!!!!!

• Sviđa mi se

Jones_Davy

Poznanik Foruma
23.11.2013
589
2.796
163
A jesmo mi ludi svit......balun nam je najvažnija.... ma ne sporedna, nego najvažnija stvar na svitu.......
eto jučer opet ludnica.....Hajduk vaki, Hajduk naki....ništa ne vaja....a opet se skupilo trideset ijada luđaka.....da luđaka.....ma ko to nije doživio, ne more niti svatit.....ma koji ju tub...ne more se to opisat ričima.....
.....svi u bilo.....ajme da mi je zaigrat.......griza bi travu za ovake navijače......ma koji igrač više,,,,,dva....Hajduuuuuk.....o kako volim tvoje pobjede.....ma igraj muški i kad ne ide....Hajduuuuk...na na na na na na na.........još sam naježen od sinoć.....ma ko vo more platit :D

E sada raport......bi sam i pri dva dana zalit, i opet danas. Pri dva dana naša obišene biljke,,,,,,uvik žedne......pa zalija sa kišnicom...i iša ća. Normalno da sam opalija koju sličicu....onako....za uspomenu...a i da imam kasnije uvid koliki ie to ipak trud i nevoja.
Evo sličica od pri dva dana.

Pošto sam prije dva dana doni "samo" 16 lit vode, ilitiga 5 za svaku, zna sam da će opet danas biti žedne.....i tako je i bilo...
Ovih dana na kontinentu kiša, a ovdje bura......i opet upeklo...preko 30 u ladu. B)
Vole cure Sunce....ali one bi i pile....i evo kako su izgedale danas prije zalivanja.

Kontam da im treba 4 litre po danu....eto toliko mogu popit....odozdol ne isparava jer pokrijem suhim šušnjem.
Sad se pitam......a čemu onda hidrogel.....brž bi bilo bolje bez njega. :127fs4573872:
Onda sam zamiša "koktel"......na 40 lit vode, 300 ml. cvijeta i 100 ml lista (plantele of course ;) ) i pomalo ih zaliva.....polako...polako....pijte cure..pijte..
Razlog se zna.....počelo je počelo........

Nakon 45 minuta......cure su se već počele oporavljati.....a ja lipo radler u ruke......đoks.......sio ko indijanac.......i gledam kako se lišće uzdiže......i tako 15 minutih......
onda mi je palo napamet.....ma moga bi sad još koju opalit.....da se vidi razlika. :kenny_revenge:

Sad su dobile full tretman....po 14 litara svaka......valjda sam sad miran koji dan.....ali upeklo je.......more 26.....a zove još toplije....i more i ariju.....pravo lito......sutra gren u more.....ne mogu više ovako....moran se bacit i rashlađat se...ko će svaki dan potezat kante....
Eto Pero slija ka u priči......a još da morete vonj osjetit.....
Ja zadovoljan, :rolleyes:

sharp

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
27.08.2011
1.253
2.610
188
Haj Nehaj
Hajduk pamtim po utakmici sa anderlehtom (94-95 LP) gledao u zivo. dosao iz zagreba s jednim prijateljom ajdukovcem.
Biljke ti izgledaju kao sto je Sliskovic igrao u Hajduka ali bogami i piju ko on :rofl: :respect:

Peroooooo

rješenje je praštanje
Poznanik Foruma
02.12.2011
1.051
4.931
188
:respect: meštre za trud i hrabrost a i slike su baš fino če-če bjuti-prekokrasne stvarno!!!!....nego što ne staviš neke slame-suhe trave,suh. lišča oko njih i uz njih da malo spriječiš isušivanje zamlje-jer sad ti prijo dolaze najtopliji dani-nikako ih napojit-malo bi tako spriječio isušivanje zemlje!!! :ridinghorse: :ridinghorse: :ridinghorse: sad dolazi najžešča borba al ti češ to ko od šale pa če bit na jesen-"ma ljudi jeli to mogučeeeeeee!!!- a ono topovi ko boce od 2l a jesam se :smoke18: :smoke18: :smoke18: ne daj se -sretno!!!

• Sviđa mi se

Jones_Davy

Poznanik Foruma
23.11.2013
589
2.796
163
Fala van dobri judi....inspirirate me....
Pero, stavija san....tri sića....svakoj po jedan....ali piju ka Baka u najbolja doba, ha,ha.....ali ima vode u gustirni....neće falit.
Evo sam danas bija i na more i posli u masline.....ma mora san....oće Imbra slije....a kako nećeš učinit za prijateja......i eto kako su odreagirale na ajnšpric.....
mogli bi stvarno topovi biti ka pivske, ma ča pivske.....ma ka boce od mineralne od litra, a brž i veće. :D

U ova tri dana je pun Misec.....i ne obični Misec....govoridu da je superMisec...e pa kad je superMisec, da i to zabilježimo.

Evo budućih topčina od Ananasa.....debljaju se...he,he....ma ka boca od litra ipo. :ludak

Iduće zalivanje sa kišnicom.....za dan-dva....viditćemo....

Jones_Davy

Poznanik Foruma
23.11.2013
589
2.796
163
Blagodarim Gagiba. Idem sad opet zalit....ma ne smi im falit ni tičjeg mlika. Skunk je u fazi debljanja, ostale dvi (sativice) još se nećkaju....ali nadoćiće one....
U prospektu skunka je navedeno da bi se triba brat oko sredine rujna......znači još oko misec i nešto dana.....a ostale dvi sredinom listopada.
Neki dan je puhala bura, i to onako...malo jača...pa sam gleda koliko ih ljulja.....i srića da ih nisam pusti narasti visočije....ima sam osjećaj da bi ih slomilo. Ovako....okolno žbunje je visočije i služi kao burobran. Miševi opet pojili svu šenicu....i valjalo je opet malo posuti. Ima i novih oguljotina na donjim granama, pa sam opet bio primoran prskati. Od ovog ništa ne bi bilo da ih ne obilazim ovoliko često. Virujen da će mi se trud isplatiti na kraju ove priče.

Jones_Davy

Poznanik Foruma
23.11.2013
589
2.796
163
Evo san ih zalija. Svakoj opet po 7 litara, ali ovi put čista kišnica. Bez korekcije ph, bez kemije.
Čini mi se da im je onaj "ajnšpric" doša ka budali triska. Boja im je fenomenalna, ka da su iz boxa....perverzno zelena. :rofl:
Ovaj put ćemo izostaviti SD, ne zato ča ne vaja, nego zato ča ove druge dvi...PC i ww cvitaju, topi se formiraju....ma izgledaju ludilo.

Pineapple chunk

WW

A evo i kako izgleda deblo od PC-a......ajme....šta je sve preživila..,,dobro i izgleda.

Sad sam stvarno miran.....nisam bi sigur kad sam dodava "ajnšpric", jer sam doda prije samo 7 dana, ali samo sa plantela listom, pa sam se poplaši kako će reagirati na pojačanu dozu....ali očito da nisam fali...
Idućih dana zovu vrućine od 34 stupnja, tako da ću morati češće i obilatije zalivat.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.