Prekrasne biljoze neznam samo kod koga ce dolazit nizozemci...prije kod tebe hehehe
Može i tour d balkan , a Power vođa puta. ower:stipe je napisao(la):Prekrasne biljoze neznam samo kod koga ce dolazit nizozemci...prije kod tebe hehehe
Od danas nastojat ću po redu.....ako opet na zabucam, he,he :assshaking:Gagiba je napisao(la):Matori, opet mnogo variš kad pišeš postove!!!
Odlične su...i masline i ove male-velike devojčice...!!
Nego ne vidim baš da su ušle u cvetanje, pomutne su ove zadnje fotke. Nikako da zapamtiš da prvo središ biljke, onda fotkaš pa tek na kraju džonglica. Ponovo si preko reda... :lml_spam:
Počinje dugo poluvrijeme......nekad zna iz 1 u 2, a nekad iz 2 u 1, a nadajmo se iz 1 u 1.perobukvic je napisao(la):respect za trud-samo strpljenja i izdrži utakmicu do kraja i ima da bude do jaja !!! bravo- bravo !!!
Cvjetanje kreće uskoro, za koji dan, a opet kako koja sorta.....ali krenuti će u to budi siguran.SlicK je napisao(la):E da i ja sam primjetio da nisu usle u cvjetanje,tako je i kod mojih,pa me zanima jel bude vremena za procvjetaju do kraja jer nikako da krenu?
Još ćete me i u pisce natantat.Domar je napisao(la):A jesi kraljčina hahaha, bile se bile vrhovi planina a budu se i ove bjelile hehe! Odličan dnevnik zderem svako slovo
Rokfeler ili bese Soros, svejedno je jer sluze zajedno istog gospodara, monsanto i ostale vavilonske aspide, mislim da sam postavio na forum clanak iz nemackih novina bas u vezi sa tim, al ne znam sad gde je, uglavnom ko drugi, kad njih nekoliko vavilonskih familija kontrolisu sve na planeti...Jones Davy je napisao(la):Evo neki dan pročitao, da država Washington propisuje udio THC-a i CBD-a u prehrambenim proizvodima koji će se naći uskoro na tržištu. Nisam mogao vjerovati....pa pomislih...žuta štampa......
a onda pogledah ko objavi......i ne učini mi se tako žuto......jedino u lizalicama i dječjoj hrani se zabranjuje dodavanje psihoaktivnih supsanci. E sad....kako je to moguće, da se u roku od par godina dogodi takav obrat u pogledu na našu biljku ?! Kome je to u interesu ?! U općem nije sigurno, jer se nikad nisu donosile takve odluke za opće dobro, pa nisu ni sada.
Netko ko može sudjelovati o takvim odlukama, već ima dobro razvijen koncept, i sada će ga izrealizirati. Mali čovjek opet neće imati od toga ništa, uvest će trošarine, poreze, prireze i ko zna koliko drugih nameta, pa registracija, pa kontrola.....i sve će se to morati platiti....De ja vu....
Provalili su Ameri odavno da im od vutre ne preti opasnost i da se mnogo keša okreće oko biljke pa što da se ne zagrabi malo?! Cenim da će najkasnije do kraja sledeće decenije biti federalnim zakonom sprovedena legalizacija (za sada to čine pojedinačne države članice) a vrlo verovatno i mnogo pre...Jones Davy je napisao(la):E sad....kako je to moguće, da se u roku od par godina dogodi takav obrat u pogledu na našu biljku ?! Kome je to u interesu ?! U općem nije sigurno, jer se nikad nisu donosile takve odluke za opće dobro, pa nisu ni sada.