Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Hvala ,ljepo od vas
Izgleda gadnije,nego li je....ali sve je prošlo kako treba i već kreče oporavak!
Taman bum imal vremena za još jedan,dva growa,Somine genetike
Somango bu ziher,jer sam ju isprobao,a uz nju svejedno,bitno da cvatu tu negdje. Tjedan gore,dolje nije problem!
Uglavnom,ovu godinu sam free!
Neznam šta ti je ali ništa ti nije
Kad sam sadio ovaj zadnji dnevnik uzeo sam Liberty haze jer sam u strain reportu pročitao da ti je to najdraži strain (neznam jel još) a okidač da to napravim je to što sam vidio da imaš onog luđaka iz shining filma na slici pa sam skonta da je to to, kad samvidio iza kokoš učamcu sa naočalama znao sam da je u pitanju ćorsokak
Taman probao nezreli liberty. Vrh. Čekat ću ga dok se kazaljke na satu ne sklope
Želim ti ono što ti želiš!
Edit: ispričavam se ako sam na krivo nešto rekao, znaš kako je to kad zazviždiš sve je bila dobra namjera. Chill happens
@Chilliman420 ,shvatio sam,odmah....
Hvala svima na ljepim željama
Nažalost,ovo bu malo potrajalo. Sve ide kako treba,ali biti ču 3.put uspavan,pa sumnjam da če me pustit kroz mjesec dana!
Buraz održava biljke i do kraja če doči. Bude okinuo par slika,pa ih prosljedim!
Svima ljepi i mirni godišnji,želim
Evo mene nazad
Javim se kasnije, vrhovi ko šećerne vune
Javim što,kako gdje,samo da se raspakujem
Zmolat sam si pljugicu,stavio vrhić,vrha i razbio se pošteno
Ulje mi je trajalo,pa....4 dana od 29
Biljke su dobivale 2.5l tekućine,svaki 2.dan
Samo na Sensi bloom a i b+Big bud
Sljepo se držao samo zaljevanja i to je ispalo duper. Jbte bolje od mene
Teško mi je još,biti u ovom položaju,pa ču idpod stavit slike. Puštam ih do nedjelje,da ih malo isušim(zrmlju),jer nisu vezane ....skužit čete po slikama!
Pozdrav svima
Neče se svaki dr.primat takvih operacija,da još ne idem u detalje.....ne žalim se,očistili me tuto completo. Organizam ko u djeteta,sad ga filam, lagano si dižem toleranciju
Update:
62 dana na 12/12
Gnojio sa svime navedim,zadnja 4 tjedna samo Sensi a i b+Big bud
Tu bi Overdrive ljepo završio priču,ali i Big bud je odradio svoje!
Svjetlo:4×100w Quantum bordovi lm301h i b diode+Meanwell driveri
Da počnem sa 3G
Bog te mazo,ko sladoled!!!
Nažalost,mirisi su mi se pomješali i jedino Deep cheese ima svoj i neda se....
Northtunderfuckovi,jedan prekriven trihomima,
Drugi malo manje
Ali sve su to za nijansu,različite.... Northtunderfuck 1 Northtunderfuck 2 3G Deep cheese
Deep cheese sam uzgojio 10ak puta i bio sam uvjeren,da ne daje velike vrhove ...zjebal sam se
Jedini je krenuo gubit boju,a dobijali su iste doze. 3ml/l A part+3ml/l B part+2ml/l Big bud
Ne znam što bi više dodao. Pokušat ču,da 10 dana vise,pa onda trimanje. Pošto se suše u boxu,mogu bez problema lagano se sušit!
Temperatura je bila oko 30°, vjerojatno i više u nekim trenucima,a vlaga oko 60-80%. Dok ventilatori mješaju zrak u boxu,nema buđi+dobra ventilacija
Probao se jedan vrh,skinut prije tjedan dana i fina bu to travica
I da,ovo debelo prelazi moj limit od pola kile u 120ki
Evo da zabilježim,od 50ak grama trima,dobio 9ml ulja
Ovaj put sam pazio,da odvajam smeče od dobroga,jer nakon par godina,mogu sjedit dulje od 10 minuta i tu jedan
Trim ,kad sam otvorio vrečicu,bolje je mirišio od večine ulične trave!
Smoke report za Tunderfuck
Nekako sam mislio,da bu diselaš,ali ima vočni miris i okus. Okus mi je odličan i gušt zapalit pljugu!
Zakucava i nažalost meni je teško opisat rad,ali zato za uzgoj je odlična. Ogromna količina se može izvući,bez nekog večeg treninga. Jednu sam svinuo u početku,da bi shvatio,da bolje raste sama od sebe. Topanje 2,3 puta,lolipop i to je to ....
Po papirima su velike biljke,ali ne tipa sativa...treba joj malo dulja vegetacija,ništa extra!
Pogodila me 2 fenotipa,ali razlike su u konstrukciji vrha,kao biljka su jako slične!
3G
Vrhovi su prekriveni trihomima i ima dosta vočan okus,ne grebe za grlo(bez flusha). Ljepo me zakuca i odličan za spavanje. Isto,ne treba puno treninga, podnosi full doze gnojiva,svako drugo zaljevanje.
Znam da vas zanima gramaža,ali nemam vagicu. Evo staklenke s vrhovima,a sitno če iči za ulje
(Otkupljujem staklenke na veliko)