Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav drustvo evo da se javimo stanje je manje vise redovno i sve ide svojim tokom.Veca devojka je stara 59 dana dok je njena sestra stara 52 evo par slika zivo me interesuje kad ce devojke zavrsiti.
Sinoc sam zakljucio da mi ova veca devojka ima mnogo listova koji blokiraju da svetlo prodre do cvetova pa sam sinoc skinuo dosta listova sa nje i cini mi se da je devojka progledala
lampa mi je na 23 cm od vrhova kad je on 26-7 vlaga 35-40% kad je off 20-21 a vlaga 50-5% nastavljamo po planu i progamu evo i slikica jutros iz ormara pozdrav za sve !!!
Drugari pozdrav evo da se javimo vislja devojka je stara 68 dana a niza 61 dan imam neki kineski mikroskop po trihomima gledajuci nema ni jednog amber tako da jos neskidam.Interesuje me koliko bi jos mogle da idu da mogao uklopiti zadnji flus pre harvesta.Skidanjem listova nisam pogresio nadam se da se vidi na slikama devojke su mi debele masala
Evo polako se priblizavamo kraju,prva biljoza je stara 74 a druga 67 dana. Planirao sam za vikend da zalijem obe devojke sa full dozom hemije jer je proslo zalivanje bila voda,nakon 6 do 7 dana posle toga uradim poslednji flus i ostavim jos 7 dana dok se neosusi zemlja i konacno da oberem plodove rada.Evo i slika uzivaj te pozdrav.