Sretno do kraja zanimljiv i poučan dnevnik prekrasna je
To je ustvari pun krc jako,ali Bestija je imao preko 5 u run off-u i nije bilo problema..ajd.drzim palceve ..valjda joj nije bilo ljutoBiljka je dobila dosta jaku dozu growa i kalcija. Radio sam u 2L i samo mjerio ph i ec metrom. Oko 900ppma-1.8-9ec
Nažalost nisam u toku i iz kojeg bi razloga itko imao protiv mjernih instrumenata ?! Drugo je organski uzgoj sa sporootpuštajučim gnojivom ili supersoil,Soma soil itd.jer ni Tnt od Hesia ne diže EC,jer je 90% urea,ima toga dosta,ali sa mineralnim gnojivom EC bi trebao biti točan prikaz elemenata i njihova jačina,samo ja mislim,da u cvatu,dajem preko 3.0ec/1500ppm garant,sigurno i više!a EC metar,a o tome necu pisati,jer cu navuci gnjev foruma na sebe hahah
Misliš to na starim fun listovima?Hey pa tebi weshmashina pravi kandze jos prosli up, tek sad vidim, a to ti bi na 2.0, sad se bojim sta ce biti na 2.5
Dotegnute su,radila je izolirka.....zeznuo sam,što sam gornje dvije grane(na svakoj) cropao odmah kako su rasle,nakon topanja. Tako da su čudno svinute,inače ne cropam toliko nisko,ali ovaj put sam zeznul. Mrak je,pa ču kasnije dodat, uglavnom ne daju se svinut,tamo gdje treba,odmah kod račvanja,nego nekoliko centimetara iznad....inače,to sam probao,jer kada se napravi kako treba,ne puca na račvanju ja i YouTubeGrupicu u velikom boksu fino dotegnit i ko bog.
neces sa pk boosterom potaknuti cvjetanje...to je stvar genetike.Strech trosi Dusik..ja u prva dva tjedna cvjetanja koristim grow i longflower,pa predjem na hibryd+ pk booster..tamo 3.tjedan( u kokosu sam ,pa zaljevam jednom dnevno)....longflower ima odlican NPK..bas za fazu kada se istezu i strecajuNastavljam sa grow,jedino me zanima @opa cupa ,dali da dam malo PK boostera,da potakne biljku na cvat ili ne treba? Imam Nirvanu,Big bud, Overdrive,Fosfor +,tako da mogu i nešto od toga. Ne želim stavljat ništa,dok mi ne kažeš,jel može tako ili je najbolje nastavit samo sa GH gnojivom!?
Ja merkao 100x100 za moj, ali ne može da stane tj tesno bude, šipke u donjoj osnovi smetaju, na to treba paziti...moralo bi na nogice, a i ovako mi visina bude kritična ponekad (180).. nego ima onih okruglih plastičnih podmetača za velike saksije, to je odlična stvar, slična cena negde, plitke su pa koren može da diše i tako. Ima ih i po 60+ cm prečnikNe mogu se sjetiti koji kolega,ali u boxu drži karton i traži nešto poput ovoga,
1ml/l čega? Cal/mag?Meni sve izgledaju odlicno, samo tako dalje
Samo ovoj dolje desnoj bi dao 1ml/L
Pogledajte prilog 489982
Kad gubi boju po cijeloj biljci,to je magnezij u večini slučajeva. Da gubi u donjem dijelu biljke,onda je dušik!Neznam po ćemu vidis da fali magnezija al pazi da ne pretjeraš
Budem ove dvije podignuo,ali u strecu se to lako izravna. Velika nebi trebala jako strechat,ali niže stavim na PlayStation i knjigeJa bi ih poravnao sve u ravninu ak ništa barem zbog izgleda