@svejedno
Mislim da ima previše štiva u vezi autoflowera. Također su i mišljenja podjeljena po pitanju njih. Neko se kune u režime poput 24/0 , defolijaciju tijekom cvjetanja, topiranje i neznam šta još. Na kraju svi nailaze na neku vrstu problema, neko osjeti na yieldu, neko ode preko 14 tjedana, neko istresira biljku pa je baci u smece, a neko je ostavi na miru kako se i predlaže pa je i u vremenskim granicama i procjenjenom yieldu. Možeš ti izvuć autoflowera do kraja, i da ga maltretiraš, da se mi razumimo odmah na cisto. Koliko dugo će mu trebat do sazrijevanja i kakav ce bud formation imati i koliko ce dati, to je druga tema. Al cemu onda uzgoj autića ? Uzmi foto pa je tari koliko hoćeš i igraj se.
Defolijacija u debelom cvjetanju autića, jedan list ili trećina krošnje, meni zvuči kao suicid. Njegov autić i kasni, već je trebao bit i gotov, i nepoznati su razlozi zašto je sporiji, nocna temp ili hrana, nije bitno, na oko je zdrava, i da mu netko na vec sporije formiranje cvjetova predlaže još stresa biljci sa lolipopom.. meni to nema smisla, iskreno.. da su se procitale zadnje dvije stranice dnevnika cisto sumnjam da bi itko rekao ošišaj je malo..