Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Tek 4vrti, mašala, i meni je tako nesto u indoor, ali ja se ne prepadam
Sa biljozom je sve u redu, foxtail je nekad i genetski i ne mozes promjeniti nista. Malo si je pecnuo gnojivom to vidis po vrhu lista, ostalih problema nemas. Poslusaj Vena starog lisca i to je to
Evo update danas. Sada sam primjetio da mi ovaj editor ne radi na mobitelu pa sam se mora pribacit na laptop ... odmah me draga napala šta ćeš i danas radit pa subota je
Quick One Auto
Dan: 15
Danas je dobila 0.3l vode i tako dobija svako 3-4 dana kada zaljevam stariju sestru. Još uvijek ne koristim ništa od nutrijenata (volio bi koristit Slavol ali ga nema kod nas kupit). Biljka po meni napreduje super i za par dana ako se nastavi ovako dizat kreće LST.
Northern Light Auto
Dan: 63 ili 9 tjedana
Danas je dobila 1.5l vode + Plantellu Cvijet 3ml. Smanjio sam Plantellu zbog foxtaila da vidim od čega dolaze pa ako sada ne stanu onda je vjerovatno genetika. Svjetla sa bio već digao ovaj tjedan i sada sam smanjio na gnjojivu pa smatram da dalje ništa nije problem. Voda je naravno sa korigiranim pH 6. Za sada biljka super napreduje te se nemam na što žalit samo da se više napokon krenu punit ovi budovi bilo bi super. Ako tko ima iskustva sa ovom sortom da mi kaže kada će se počet debljat cvitovi bio bi zahvalan
Slika iz boxa
Isto tako s obzirom da sam ugasio ulazni ventilator temperatura mi se zna dignuti do 30°C ali još par dana dok ne ugradim mikrokontroler koji će upravljati ventilatorima i rasvjetom pa će ih on palit i gasit shodno temperaturi i parametrima. O tom više kada uhvatim vremena ovih dana da to napravim.
Thanks! Koristio sam samo LST jer mi je ovo prvi grow sa Northern light auto. I to je natezanje sa njom svaki dan.
Quick One znam kako brzo napreduje i da bude gotova za harvest u 8 tjedana tako da na njoj nista drugo osim LST i nemozes koristit s obzirom na kratku vegetaciju (niti 4 tjedna).
Sad kako vidim da Northern light autoflower ima dugu vegetaciju znam za sljedeci put da mogu koristit topping.
Lijepo izgledaju. Zašto pH 6,0? To je za nijansu nisko, na toj vrijednosti već teže usvajaju kalcij recimo. NL je već u cvatu, njoj slobodno digni na 6,5-6,6 kad već korigiraš, maloj je ok 6,3 u ovoj fazi.
Ako budeš kupovao, uloži u neki malo bolji, kineski su lutrija. Ja sam prilično zadovoljan ovim Kinezom kojeg sad imam, ali je prošli bio katastrofa, dva puta dnevno sam ga morao kalibrirati.
Eto tako. Napisao sam u par navrata tri cetiri retka pa obrisao. Vjerovatno bi trebao osjeći nokte na rukama i oprati ruke međutim tako ti je to kad imaš nešto u mašini. Vječito crno ispod noktiju :) Uglavnom, prije 24 sata sam nasuo 1 litru vode iz pipe koja je imala PH 7.3. Nakon 12 sati je...
Vidio sam taj post još davno kad nisam imao ni ove kapi. Za sada koristim kapi ali ću naručit pH metar pa kad dođe dođe.... od kineza se to čeka po 3 miseca kod mene
Za sada biljkama paše ovaj način uzgoja jer ph sa kapima mogu dosta dobro regulirat u 0.5 točnosti (pogotovo kad draga pomogne jer bolje raspoznaje boje). Inače mi je pH svježe vode iz slavine nekih 8.5-9.0.
Jedino što sada gledam jest Plantella Vrt jer sam vidio kod kolege @Slavol Žižek da mu radi čuda u uzgoju. Naručio sam je i tribala bi doć kroz koji dan pa da je krenem koristit.