Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ak je posljednja ostala i dugo sam razmisljao da li da je ostavim ili ne
U svom tom razmisljanju sam sinoc citao na nasem Cannabutter ili Vuter i tako da sam se odlucio da se AK vise ne pati, kao ni ja, i Vuter je napravljen danas
Svi su recepti poprilicno slicni pa sam se odlucio za sljedeci:
1. Cijela stabljika AK
2. Maslac 250gr.
3.4ooml vode
4. Kao zacin kif iz grindera
Postupak:
Voda stavljena da polako prokljuca, dodao maslac da se rastopi i ostavljene onda da zajedno jos jednom blagi kljuc bace maslac i voda, pa dodao na kraju samljevenu AK i kif.
Sve se na laganoj vatri kuhalo 45minuta, procijedjeno i sad je ostavljeno da se ohladi pa ide u zamrzivac
Evo koja slikica
Razlog jos jedan zasto je Ak zavrsila u maslacu su i nove dame u boxu koje su danas presadjene:Afghan Skunk i Amnesia Haze Linda Seeds, Blueberry DP i Auto WW Royal Queens Seeds..vec je bilo gusto u vege boxu 40x40 tako da su presadjene u vece potove gdje ce i zavrsiti
A u vege box idu nove 4 dame
Ostao sam duzan jos smoke report za Auto Night Queen i Auto Mazar a to ce biti naredne sedmice, hvala na pracenju i do sljedece avanture
na kraju je ostao jos kratki smoke report
Auto Night Queen
Prije svega strejn je odlican. Prinos za svaku pohvalu, miris u toku cvjetanja uopste nije intezivan, sto je svakako jedna od prednosti.
Jako je prijatnog ukusa pri konzumaciji, malo ide na ukus zemlje, zacina i miris je nakon susenja jako lijep, kao da je foto biljka
Svojih 20-tak % Thc-a opravdava u potpunosti, definitivno i “radi“ poprilicno dugo
Auto Mazar
Auto Mazar se isto pokazao odlicnim osim sto je urodom mogao biti bolji.
Auto Mazar je isto relaxirajuci ukus zemlje ali i slatkast ukus, prijatan za pusit
Vuter cu sutra da probam pa cu pisati u odgovarajucoj temi
Za kraj, svaki grow donosi neko iskustvo, bilo je i dobrih i losih stvari u dnevniku ali ja to gledam samo kao iskustvo vise
Zalihe su pune do sljedeceg growa, to mi je najbitnije
Hvala svima na pracenju, savjetima, podrsci i do sljedeceg dnevnika