Cao drugari!!
Evo,prva jutarnja kafica i prva jutarnja spravica,sam u kuci,uzivancija...
Mali update...
23.02. Cetvrti dan zivota.Temperatura u boksu 28-31/23-25,za vlaznost jos ne znam,ali po biljci izgleda da je ok...
Nalazi se na oko 5 cm od sijalica,a mislim da mi se temperatura dize do 31,jer pot stoji na kantici koja pomalo blokira vemt,ali nemam drugog izbora...
Napravio sa jos jedan pasivan ulaz vazduha koji mogu da zatvorim i stizu mi jos 2 pc venta,jedan da izvlaci,a jedan pa duva po biljcici.Planiram da njih palim kad je svetlo ugaseno i tad da otvaram pasivni otvor u dnu boxa,ali i ako bude trebalo kad je svetlo upaljeno...Mislim da je to ok solucija,jer su ova 2 venta prilicno jaka i cenim da nema potrebe da oni rade po mraku....
Cini mi se da malo sporo raste,ali to je valjda zbog rezima svetosti 12/12...Da li gresim??
Zalivam na 2 dana sa oko 3 dl vode,ph regulisan limunskom kiselinom,meren lakmusom na oko 6.5.Zemlja od gore izgleda suvo,ali kad malo zabodem prst na oko 1-1.5cm osetim da je vlazna...Kako je ovo perverzno zvucalo,a??Haha
Onaj 3u1 merac tla(slika na 1. strani) je los za merenje ph,ali za merenje vlaznosti zemljista je izgleda ok..Na skali od 1-10 meni je nesto jace od 6...
Smisljao sam kako da joj dam ime,a onda je dosla devojka i rekla da je nazovem Klementina i da se necu pokajati...Ja se smorio...
Prvo mi je to glupo ime,a smorio sam se jer mi je rekla u fazonu nazovi je drugacije i bice deckic.... Tako da je ostala Klementina....
Evo par slicica....Kako vama to sve izgleda drustvo?? PoZzzz