Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Root i super vit nisu gnojivo,neg stimulatori,iliti na neki način aditivi uz redovnu prehranu. Opali ti njima mal gnojiva baš po pola doze neće škodit sigurno!! A što se tiče temperature ne brini,idealan slučaj je danju 28,noću 21,nisi daleko od toga.. sretno dalje!!
Sve ok za sada. Root možeš izbaciti, neka ostane super vit, pa ubacis lagano bloom. Imaš li powerzyme i Boost?
Kaj se tiče treninga, topiranje zaboravi. To je to, eventualno ako zelis mozes malo povezati da ove grane ispod dobr vise svjetla. Razmisli o tome.
Ok, onda udri combo svega toga sa normalnim dozama. Boost dajes samo sada a kasnije onda kada krene pravo cvjetanje budes ponovno ubacio. Znaci sljedece zaljevanje ubaci; bloom,pz i sv te boost. Te iduce zaljevanje ides samo sa bloom,pz i sv.
UPDATE DAN 35:
Zalijevane 20.9. Popile 20 lit vode s bloom, pz i sv.,zalijevam kad su posude lagane dok ne procuri onda ostavim jos 15 min da popiju koliko im treba pa ispraznim...
Temperatura se krece izmedu 19 i 25 vlaga oko 40-50 posto... @Zelenko63 mentore lampu zasad drzim na nekih 50 cm jel to uredu ili da spustim jos?
Dobro to ide, nego one su sada pod 600w ?
Ako su pod 600 neka ostane 50 cm. To je sasvim ok. Premda mi mogao i na 45 spustit ali ispod toga nemoj ici...
UPDATE DAN 19oceli su mi zutit i susit se listovi,i na ovoj najvisljoj su neki povijeni listovi, to sam pocupao, ali i dalje se pojavljuju
Sumnjam da mi je ph metar neispravan, citao sam da je jana voda 7.1 ph kad sam izmjerio moj pokazuje 7.8.
Narucio sam ph buffer, dva clip fana i adjust a wings avenger reflektor treba doci kroz koji dan...
Temp je dosta pala padne cak i ispod 18 kad je svjetlo ugaseno a vlaga se krece izmedu 50 i 75...
Zalijevam jos sa bloom, pz i sv popiju svaka oko 7 litara vode dok ne procuri...
Mirisu ali nekako cudno pogotovo kad priblizim cvjetovima, cak kao na plijesnivo ali nisam siguran
Lampu drzim na 45 cm od najvisljih vrhova @Zelenko63
Ajde digni ti tu lampu mrvicu na 50, i koliki je razmak izmedju zaljevanja? Da li dajes naizmjenično hrana voda hrana voda?
I daj mi reci, jel štelaš Ph ili samo provjeravaš?
Obavezno rješavaj tu vlagu nekako, jer to nije poželjno sada.. Ispuh...
Dici cu lampu, svakih 3-4 dana zalijevam a cistom vodom sam svakih par zalijevanja...
Pa stelam ph sa limunskom kiselinom spustam,sodom bikarbonom dizem...
Cekaj znaci da bi trebao uzeti novi ventilator sto izvlaci zrak jer ovaj sto imam nije dosta jak ili? pretpostavljam da ova dva clip vent sto sam narucio nece pomoci onda?
najvise me brine ova biljka, njoj su se poceli uvijati i susiti ovi listovi iz cvijetova, jel trebam cupati te listovi ili ih ostaviti?
Idi naizmjenice hrana voda hrana voda. Ja mislim da sam ti vec rekao, ne moraš štelat ph. Hesi u sebi vec ima korektore koji to spuste na potreban Ph i no stress. Malo bolje kad pogledam, svjetlo ju je skurilo , ali neobično je to sta okolne nisu afektirane, vjerojatno je malo osjetljivija i još to štelanje sa neispravnim Ph metrom... Nekoj trgat lišće, neka ostane. Kolika je vlaga sobe u kojoj je box? Unutarnja ventilacija je uvijek bitna pa ta dva venta ce bit ok.
Nisi mi rekao koliko se sjecam, citao sam da Hesi ima ph korektore u Bloom i ph + 7 da njih dvoje u kombinaciji kad se koristi ne treba stelati ph, zato sam stelovo Ph ali evo necu ako ti kazes a kad zalijevam s cistom vodom pretpostavljam da cu morati...
Nisam radio Lst nisam stigao pa mi biljke nisu u istoj visini ali ta sto se susi i nije najvislja pa je i meni cudno a na drugim biljkam se suse listovi ali vecinom donji pozute i osuse se a bude fleka kao hrđavih...
Neznam stvarno kolika je vlaga u prostoriji izmjerit cu dns u toku dana pa javim...
Unutra je zasad piri sano jedan vent od kalorifera i jedan izvana sobni, slabo je dosta pa mozda je tu problem s vlagom...
Rekao si mi da Hesi boost dajem opet kad pocne pravo cvijetanje, je glupo pitanje ali kad pocinje to pravo cvijetanje i kad pocinjem dodavati i P+?
Nemoj štelat ph.. Kada koristis hesi, to je pod obavezno. Daj naizmjenično voda hrana pa voda pa hrana i to u krug. Ma da, izgleda spaljeno... Ocito kombinacija i svjetla i hrane.. Očito je osjetljivija od ostalih sta vidis u priloženom. Možeš krenuti sa boostoma sa p+još pričekaj. Hm... Daj me pls podsjeti koju turbinu imas?