Ok izgledaju. Slobodno presadi kad stigneš. Nije tragedija sto je malo kaasnije nego inače. Kad ih presadis dal bus im duplu dozu roota. Od ostale hrane jos ti nista netreba. U koliko litara potove bus ih presadivao? 600w ti jos netreba.
Imam i ja takve potove, 19L su, stane 20L do vrha. Ali probusi 4-5 rupa dolje za bolju drenazu, usput ovi tanjuri dolje su beskorisni jer je pot uzdignut i nemoze nazad popit vodu iz njih. Tako da nabavi i tanjure za stavit ispodne pise litraza 30x30x28 su dimenzije to bi bilo nekih 25 l
Ok, eo Fatone ti je rekao litrazu a kaj se tiče drenaže obavezno izbusit dovoljno rupa za drenažu. Što se tiče treninga razmisli o topiranju i LST. Baci oko kako se to radi, pa ćemo dalje o nedoumicama i daljnjem usmjeravanju. Topiranje mores vec sada, koliko katova imaju, poslikaj iz profila pls.Hvala sutra cu onda presaditi i napraviti kako si rekao, potovi su ovi na kojima stoje biljke, ne pise litraza 30x30x28 su dimenzije to bi bilo nekih 25 l mislim
Koji trening mi preporucujes i kad s time da pocnem?
Taman sam htjeo pitati jel rano za LST, dns cu odma poslije poslaKreni lagano sa savijanjem,(lst).