Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Slobodno i listje vezi kao sto grane vezes. Bez straha, lakse ih je svezati nego da ih moras uklanjati. Iako niti to nije problem, ako imas tipa jedan list koji prekriva 30 % cijele biljke a nemozes ga svezati u stranu Lijepo se boris za sad, samo guraj dalje!
28. dan - 4 tjedna
Jucer zaljevana sa 2L vode. Skinuo sam listove koji su ljubili zemlju. Vlaga sada skace do 50%, a temperatura 25-29°C (ovisi o grijanju u prostoriji). Ocekujem je u prefloweru uskoro.
32. dan
Skinuo najvece fan listove da prodise i dode vise svjetlosti granama koje su se izgubile unutra. Izduzile su se ove sporedne grane fino, prezanimljivo mi je kako rastu i razvijaju se
35. dan
Pojavili su se problemi koje nadam se da ce se rjesiti, vjerojatno deficit sa kalijem. Trazio sam brzo rjesenje za to i napravio gnojivo od kore od banane i cca 300ml vode od banane sam pomjesao sa pola doze Plantelle cvijet na 2L. Znam da jos nije vrijeme za Plantellu cvijet ali kazem trazio sam brzo rjesenje i nadam se dobio za sad. Pomaknuo sam i led za 10-15cm gore odnosno spustio biljku, mozda je malo preblizu bila u vegetaciji. Pojavile su se i pistile. Nadam se da iz problema necu skociti u drugi problem, ali na greskama se uci ovo je tek prvi grow i ne mislim stati. Iz godine u godinu cu se nadogradivati i bice top vjerujem.
40. dan
Biljka ušla u svoje 40te. Zalio je sa 2L vode i gnojivom od kore banane opet. Glavna grana se ozljedila malo od tanke zice pa sam je ostavio par dana da se regenerira kolko tolko i danas opet je vezao sa vezicama od patika. Skinuo listove par listova. Cini mi se da ce ova biljoza ici preko 100 dana, jos uvijek nije u cvjetanju iako pistila ima tolko na nodama da bi mi oci mogle izbost
50. dan
1 tjedan cvjetanja
Dobila je 2L vode sa punom dozom plantelle cvijet i gnojivom od kore banane. Poskidao sam par listova koji su pozutili. Plan mi je za 1-2 tj poskidat vecinu listova i tako napraviti lollipop. Fino se razvija bolje sativasta. Malo joj se uvijaju tanki listovi kod cvijeta, nadam se da nije neki ozbiljniji problem.
66. dan
23. dan cvjetanja
Zaljevana svakih 3-4 dana svaki put Plantella Cvet i gnojivo od kore banane. Danas sam otkinuo dosta listova, čitao sam da se oko 2-3eg tjedna na automatima moze raditi lollipop, slobodno recite ako mogu jos skinuti za sada sam ostavio pa skinem još poslije. Takoder su se pojavili i kristalcici na listovima. Na stranici s koje sam narucio sjeme pise da cvate 45-55 dana, iskreno sumnjam da ce biti gotova za 55 dana ali vidjet cemo. Za sada fino napreduje i svida mi se kako ide.
Prije skidanja listova
Poslije skidanja listova
Evo i malih kristalcica na listicima
86. dan zivota
43. dan cvjetanja
Dobila duplu dozu plantelle, vjerojatno jos jedno hranjenje pa flush. Trihomi mutni i prozirni bez ambera. Postajem sve nestrpljiviji
Ne gleda se tako ("ako nije pre..") - nagomilaće ti se soli u zemlji, spalićeš je (što i jesi, vidi se po vrhovima listova)i izazvati i lock u isto vreme. Dupla doza ne znači da će duplo veći cvet biti niti da će uspeti sve to da apsorbuje