Evo update od juce ...Iako skepticna, odlucila sam se da ustedim i vrijeme i kintu pa umjesto Amsterdama, ovaj put sam zapucala u Ljubljanu i to u Snail, zato sto mi se ucinilo da imaju naraznovrsniju ponudu od svih dobavljaca u Slo. Jedan telefonski poziv, cisto da potvrdim lokaciju, decko mi je rekao da provjerim stanje sa ponudom na sajtu i to je bilo to. Nasla sam ih bez problema, iako sam prvi put u Ljubljani i prilicno su "zavuceni" ali par konsultacija sa prolaznicima i op ...Nadjeni! Decko koji mi je dao info preko phona je i radio i bio je extra...Hvala mu i ovako. Odgovorio je na sva pitanja, sve sto me zanimalo i ponudio mi je zamjenu za ono sto nisam nasla od RoyalQeen-a (moj bad jer nisam provjerila iako mi je bilo receno) a sve ostalo sto me je zanimalo sam i uzela. Cijene su iste kao i u Holandiji ali ako ste od onih koji po sjeme idu licno, a sa "nasih" krajeva ste, troskovi i puta i smjestaja (ako se odlucite da ostanete kad ste vec tu) su mnooogo, mnooogo manji a i ja licno sam se odusevila sa Ljubljanom. Eto ...nadam se da sam nekom bar malo pomogla