Poslednja izmena:
Na prvih 5 slika vidim samo stipule, spol ne vidim.
Zadnja slika mi jedino izgleda kao da bi mogla bit muška, al se ne vidi baš najbolje.
pocetkom avgusta..zanima me kad mogu otprilike znat spol??
trebao bih mentora
Hvala na odgovoru brzompocetkom avgusta.
OBAVEZNO PROČITATI PRIJE BILO KAKVE AKTIVNOSTI U OVOM PODFORUMU
Poštovani članovi foruma! Ovo je "Mentorski kutak" čiji je cilj prije svega pomoći svim ljudima koji trebaju pomoć na bilo kojem polju growanja cannabisa i općenito snalaženja na ovom divnom forumu, plan nam je približiti razne situacije, pitanja i odgovore cjelom forumu u vidu bolje...www.vutra.org
Pozz druže evo update nedelju dana na 12/12 pa ako mozes tvoje misljenje da mi kazeš.HvalaZavisi od straina do straina. Neki brze procvjeta, neki sporije. nekima treba i po 10-15 dana da pokazu prve pistile, a neki vec nakon 2-3 dana bace prve pistile van.
Muzjaci u principu prije krenu u cvat ali bacaju jaja van umjesto pistila.
Strpljen spašen ,sačejaću do nebude kristalno jasno koji je pol.Ne vidi se pol jos uvek. Ovih dana i sam cekam na 12/12 2 biljke, mudovishte mi se prikazalo osmi dan i vec ja u paklu, druga evo danas je 14ti dan i jos ni pistila ni muda ali bice zenka. Sacekas jos.
Ovako da razjasnimo stvari odmah, koliko vidim ti je topiras, trgas lisce itd., zbog toga nije pokazala pol tako dugo, jer je stresiras, od stresa pohermeti ako je u cvatu/pocetku cvata.Vjerovatno je zenka ali ne moze se izjasniti jer je maltretiras (Muzjaci brze ulaze u cvat i po meni nakon 2 tjedna bi vec pokazao muda, ali ne mora biti). Ne diraj nista pusti je na miru nek se oporavi od stresa koji si napravio u krivo vrijeme pa cemo vidjet.Strpljen spašen ,sačejaću do nebude kristalno jasno koji je pol.