Evo i slike, prva slika je mužjak, a druga je ženska jel tako? Vidljivo jeOdmah, samo ti probleme može napravit
Plus vide se oštriji listoviEvo i slike, prva slika je mužjak, a druga je ženska jel tako? Vidljivo je
Hvalatako je,prva je musko..vidi se jajasce...i nema to veze sa ostrinom listova
cupaj i bacaj..
Na drugoj slici mi izgleda kao da je pistilica izvirila ali treba jos koji dan na 12/12.Tek dva dana na 12/12 zbog utvrdivanja spola
Biljka ti je u vegetaciji jos, nemoguce je jos vidjet dal je musko il zensko, trebas je staviti na pod rasvjetu rezim 12 sati mraka/12 svjetla par dana da pokaze sto je.bata ili seka ?
Zavisi od straina do straina. Neki brze procvjeta, neki sporije. nekima treba i po 10-15 dana da pokazu prve pistile, a neki vec nakon 2-3 dana bace prve pistile van.Zanimljiva cinjenica je ta da mladja 2 nedelje vec pokazala pistile hmm
Hvala na brzim odgovorima dobri ljudiZavisi od straina do straina. Neki brze procvjeta, neki sporije. nekima treba i po 10-15 dana da pokazu prve pistile, a neki vec nakon 2-3 dana bace prve pistile van.
Muzjaci u principu prije krenu u cvat ali bacaju jaja van umjesto pistila.
Na drugoj slici mi izgleda kao da je pistilica izvirila ali treba jos koji dan na 12/12.
Ima jos lufta tocno 2 dana, a onda ide van jer autosi dolaze, pa je bolje da prizna sta je.
@Trulyo zasto dva dana?Ima jos lufta tocno 2 dana, a onda ide van jer autosi dolaze, pa je bolje da prizna sta je.
Za kvalitetan grow treba imat strpljenja, ovim samo tjeras greske da iskoce, nece ti smetat dva mala pota u boxu, evo kod mene ce ih od danas/sutra biti 5 i nikom nista.Ima jos lufta tocno 2 dana
@Trulyo zasto dva dana?
@FetOne.Da li par dana prebacivanje svetlosti sa 18/6 na 12/12 moze da prouzrokuje veci problem kod biljki?Na drugoj slici mi izgleda kao da je pistilica izvirila ali treba jos koji dan na 12/12.
Biljka ti je u vegetaciji jos, nemoguce je jos vidjet dal je musko il zensko, trebas je staviti na pod rasvjetu rezim 12 sati mraka/12 svjetla par dana da pokaze sto je.