hvala drug ocigledno sam lose koristio pretragu hahNemaš što čitat??DIY Stealth micro grow/vege box
Pozdrav ekipa! Odmah na pocetku da se izvinim svima koji su ocekivali video tutorijal. Nazalost, nisam bio u mogucnosti da ga uradim, pa sam u poslednjem casu odlucio da satavim tutorijal u slikama. Radi se o vec dobro poznatom HI-FI boxu za koji sledi malo detaljniji tutorijal. Dimenzije boxa...www.vutra.org
Ili
https://www.vutra.org/threads/uzgoj-za-amatere-koji-ne-znaju-kako-i-šta.19327/
Pa još jedan micro grow. Samo da si ukucao"micro grow "u tražilicu, izbaci i tvoju temu, a onda dolje, dobiješ par sličnih tema⬇️
Micro dnevnik Microgrowa
Ostao sam dužan zaključka, da zaokružim priču zvanu moj prvi (micro) indoor grow. Verujem da će ovo biti dosadno iskusnim članovima, pišem radi onih koji su kao ja nekada virili po forumu i tražili odgovore. BOX V60 Š45 D35 upuh pasivan, dva pc procesorska venta za ispuh (mislim da su 9mm)...www.vutra.org
krecem od danas po upustvima dace Bog da bude dobro mora nesto svoje da se sastavi da se cilira zimi ubise nas ovde po sumadiji kriza zesca muka mi vise od albancaJos nije kasno za njih,uhvati se citanja i gledanja slika na foruma pa ces skuziti neke stvari
Slabo si citouhvati se citanja i gledanja slika na foruma pa ces skuziti neke stvari
Nece ti on nista oko toga pomoci…dace Bog da bude dobro