ja ove godine imam baš test testova, pošto me nema doma do jeseni, i mlade klonove, i isiklijale sjemenke a i obrane koje uskoro skidam planiram pobacat van....žešći đangl, više vlage i veča vegetacija uokolo, no ipak sa nekih 8 sati sunca...
kad razmislim da neće dobiti nikakvu brigu, za očekivati mi je da će revegane iz indora najbolje proći, jer su u korjenu od početka daleko jače...
na jednom sajtu idem s klonovima i revegama a na drugom sa isklijalima, jer sjemenke su regularke iz lanjskih dimova i poklona...
pošto sam našao teren koji je dosta širok a užasan za prići, sve ću regularke iz sjemena malo raširiti, da nisu baš jedna blizu druge, imam i opcija da ih dijeli 20ak metara i poviše trnje i drveće, grmlje neprohodno...
ako od 7 sjmenki i bude mužjaka, da baš nisu sa ženama u krevetu...
strana je istočna, tako mora biti no na dobroj su padini, i vjetar je uvjek zapadnjak, takva je kotlina...ako ih dobro posložim u formaciju neće baš previše sexa bit, nadam se...
sjemenke su uglavnom iz hedova đike koja nema sjemena, nego recimo nađem jednu, dve sjemenke na 50 grama...
neki klonovi su se primili, a neki još vuku, ali svi dobro izgledaju, danas sam ih sve prebacio skupa sa isklijalim mladicama u mamin plastenik..
dan mi sad traje skoro 14 sati, u plasteniku jako toplo i vlaga velika...
sve u svemu, kad dođem doma u jesen, mogu očekivati dosta pljesni, ipak mi je sigurnije to nego na suo da ih ostavim...ako me jesenki out posluži do prve berbe indora bit će sooper...
klonove i revege rokam na južnu, kilometar zračne linije, druga klisura sasvim...
ima neko info kakav o zemlji koja je napadnuta medvjeđim luom, baš skoro livada cijela mala, međ njih idu klončići,
, već sad fino miriši jako, i takođe, užasno nepristupačno....