Pozdrav
Evo mog pokusaja posadi,ostavi,poberi.
Narucio 5 kom.automatika super skunk ( white label seeds ) 40€ + 1 auto anibis koji je bio gratis i nije niknuo.
Nasao sam sajt,iskopo pet rupa,promjeso zemlju sa sajta sa 15l kupovne zemlje( neznam koje ali svake je godine koristim,6.9 ph sa mikro dodacima )i razbijenom ciglom,zbog bolje drenaze i cigla zadrzava vlagu.svaka rupa je imala 7,8l.i jos sam na dno svake rupe stavio tri sake stajskog gnoja.
Oko sajta sam pobacao tablete za strojno pranje suđa,to odbija srne i zeceve.
Biljke normalno presadio na sajt kad su narasle 7,8cm u casicama,zalio.
Prvih par dana su bile pokrite sa prerezanim bocama zbog zastite i posipane sa neopetroidom.Nakon tjedan dana sam maknuo prerezane boce,jos ih zalio i naprasio sa neopetroidom.
Poslje mjesec i pol sam ih prvi puta obiso,sve su bile zive.od 50cm do 120cm ali okolna trava je bila visoka kao i one.grana na njima nije ni bilo nego samo glavni vrhovi.ocistio sam sajt,povezo ih da ne puknu,nahranio sa 50ml crvene plantele na 6 litri vode.na biljkama su se nastanili oni bijeli leptiri i malo se pojavila buđ.to sam ocistio i posipo sa neopetroidom.jos su drugi dan dobile 9l ciste vode.
Tu su bile kojih 20 dana u cvjetanju.
Poslje toga nisam bio tamo sve do berbe.
U 87 danu od kad su provirile iz zemlje sam ih pobro,strimao,stavio u tamnu prostoriju i povjeso na konac.morao sam neke djelove bacit jer je bila plijes,kojih 2,3 gr..
Nisam vagao ali ima oko 30-40gr.
Znaci po biljci 6-8 gr.nije nesto ali je opet nesto
Tjedan,dva sam ih prerano pobrao.sigurno bi se koji gram vise nakupio i mozda malo kvalitetniji dim bio,ali sta je tu je.
Ulozeno 50€ i 10 sati rada.
Za primjer,prosle godine 5 kom. automatic skunk ( white label seeds) sa normalnim uslovima uzgoja vani i posjet svakih dva tjedna biljkama,ubro sam 220gr.,tojest 44gr po biljci.