Sve ti to zavisi od mnogo faktora. Kakva je zemlja i koliko ima vlage na sajtu. Da li je bilo dovoljno padavina u toku godine i koliko je sajt izložen suncu. Ja sam imao jednu takvu biljku koju sam samo presadio i došao pobrati. Ali imao sam sreće jer je bio izvorćić vode blizu pa sam usmjerio kanalićem vodu prema zemlji blizu biljke. Koliko je to pomoglo ne znam jer kad sam došao pobrati kanalića nije bilo jer su ga vremenski uslovi uništili. E sad biljka je bila oko 2 metra i pola sam bacio zbog buđi. Dala je solidno, ali bi sigurno puno više i bolje da sam je makar par puta obišao. Sreća je bila pa je imala dosta sunca i dobru klimu. A i sreća je da je niko nije primjetio jer sam tek poslije skontao da ipak tu ljudi prolaze češće nego sam mislio. Iskreno ja više nikad ne bih tako radio bez najmanje da 3-4 puta posjetim biljku.celu temu sam procitao
zato i pitam jel nema nigde da je neko napisa direkno svoje iskustvo a da nije polevao ni jednom
Presadio biljke stare 10dana 15.5. na pozicijucelu temu sam procitao
zato i pitam jel nema nigde da je neko napisa direkno svoje iskustvo a da nije polevao ni jednom
Moguće je ako te vrijeme posluži. A kao što sam rekao sve zavisi od mnogo faktora na sajtu: izloženost suncu, vlaga, kvalitet zemlje...
Ne raste ona baš kao kopriva ali helem nejse. Ako ima toliko sunca iskopaj što veće rupe i pomješaj zemlju sa kupovnom. Zalij kada je to baš neophodno, ako ne padne kiša duži period i biće nešto.Stoji ona da raste dobro kod kopriva? Jer ih ima masa, a sunca ima od 9 ujutro do kraja, a zaliti mogu tu i tamo ajde