Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ekipa, ne znam gdje bi da pitam pa ajd usput ovde. Imam neki cudan kamen koji sam nasao u gljivarenju, vise je to kao neko istopljeno staklo nego kamen al ajde, dug je oko 13 cm, visok na najvisoj tačci oko 7, a sirok je oko 2-3 cm, premjestam ga svuda po kuci, i gdje god ga stavim, bukvalno je bara pod njim, navuce neku vodu na sebe boze ti sacuvaj. U kuci, sto se ono kaze, nema vlage, kuca je ok, al on od nekud pravi vodu ispod sebe i tako gdje god ga stavim.
Da l' zna neko o cemu je rijec ili otprilike sta bi moglo biti, zao mi da ga bacim jer bas je nekako cudan,poseban, i meni drag.
Ekipa moderi izvinjavam se ako sam negdje zabrljao s ovim postom u ovoj temi. Ako vi znate bolju,prebacite odmah, ne bilo vam teško živjeli
Ekipa, oprao i lizao evo, nije slano kao da lizem hladno nesto izmedju stakla i kamena to sam nasao 20ak kilometara dalje od prve kuće, u hrastovoj sumi do pola zabodeno u zemlju, cak mi se cini kao da unutra ima nesto prljavo kao ostaci zemlje ili sta vec. Čudan neki kamen-mineral