Pise 30 pa samo da provjerim jel to to ? Nekako mi se cini previse 150 kapi...? A ne mogu provjerit
Eto tako. Napisao sam u par navrata tri cetiri retka pa obrisao. Vjerovatno bi trebao osjeći nokte na rukama i oprati ruke međutim tako ti je to kad imaš nešto u mašini. Vječito crno ispod noktiju Uglavnom, prije 24 sata sam nasuo 1 litru vode iz pipe koja je imala PH 7.3. Nakon 12 sati je imala PH 7.8. Nakon 24 sata je imala PH 8.0. Tu uzimam kao referencu za mjerenja.
Pogledajte prilog 7694
Da biste izradili vlastiti PH metar potrebno Vam je tocno 0.67 € odnosno 0.2 € za 20 g limunsku kiselinu te bočicu sa slike od 2 deci koju možete nabaviti u svakoj ljekarni! Prednost bočice je što dobivate cep s kojim mozete dozirati u kapima.
Pogledajte prilog 7691
Pogledajte prilog 7692
Pomještajte sadržaj vrećice limunske kiseline s 2 deci vode koju ste nasuli u bočicu. Ovako pripremljena i "skladištena" otopina je 3 mjeseca uporabna. Ako ju ne potrošite napravite novu i ne zaboravite začepiti Vašu bocicu!
Pogledajte prilog 7693
Za one strpljivije odnosno koji ostave vodu da odstoji 24 ili 12 sati prije zaljevanja
Pogledajte prilog 7698
Pogledajte prilog 7699
Pogledajte prilog 7700
Rezultat
Pogledajte prilog 7697
Za one koji su uletili u kuću sjetili se da moraju zaliti biljke a imaju samo 20 minute za istu radnju.
Pogledajte prilog 7695
Ista otopina koju ste pripremili iznad. 30 kapi na kapaljku s ovom bocicom rezultira.
Pogledajte prilog 7696
Pogledajte prilog 7697
~ Keep Growing and Smile ~