Balkon grow - 2024

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Rapid

Aktivan Član
02.10.2023
140
898
93
Dalmacija
Evala svitu,

Sweet skunk nakon susare u kojoj je provela 6 dana izvagana i pokazalo suvoga 45 grama.Na svim grancicama se culo krc prije stavljanja u teglu sa Integrom 62%.
IMG_4440.jpeg
IMG_4444.jpeg
Sad je ekipa u kompletu.:thumb:

F1 (2) nazalost nije prezivila. :grob:

F1 (1) - dan 22
I dalje gura nekako.Danas odraden LST,zalivanje svako tri dana,zadnje zalivanje bilo 1.5 litra vode.Sa vodom cu udarat i dalje dok ne procvjeta pa cemo onda lagano ubacit prehranu ka i ovima prije.
IMG_4427.jpeg
Svako dobro i veselo stojte.:sun2:
:vutra:

Rapid

Aktivan Član
02.10.2023
140
898
93
Dalmacija
Evala svitu :)

Zadnjih par dana se fuma na veliko.
Svaki dan druga da bi moga napisat par rici.

White Widow auto
IMG_4762.jpeg Na danasnji dan provela je u tegli 32 dana.
Od ove tri uzgojene nekako mi se pari da najlakse udara.Lagano se pusi i ne grebe grlo, klizi ko podmazano.Vise je za zapalit priko dana jer lagano vozi tako da se moze funkcionirat nekako.

Sweet Skunk auto
IMG_4763.jpeg Na danasnji dan provela je 23 dana u tegli.Po jacini je izmedu ove druge dvi.Malo grebe grlo dok se pusi,ali mislim da ce to bit i bolje kad jos odlezi u tegli.Dosta jako udara pa je vise za je zapalit pridvecer.

Milky Way F1 auto
IMG_4767.jpeg
Na danasnji dan provela 45 dana u tegli.
Definitivno najjace udara. Odma nakon par dimova se cuti jacina i krece lagano iskljucivanje mozdanih aktivnosti.Cvitovi puni i tvrdi.
Lako se uvlaci i ne grebe grlo.Najbolja je za vecernju semu prije filma.

Iz ovog prvog growa sam puno toga naucia.U pocetku sam mislia da od ovog nece biti nista ali malo po malo se izguralo do kraja.
Vrime je dosta bilo lose tijekom vegetacije u 5om i 6om misecu.Mislim da je bilo vise sunca da bi sve bilo dosta bolje.

Nadam se dogodine novoj avanturi a do tada cu jos vrtit zavrsene dnevnike i lagano fumat ovo sta imam.

Veliko hvala svima na pomoci i podrsci tijekom cijelog growa, te isto tako onima koji su izdvojili malo vrimena i bacili oko na dnevnik.:respect:

Tako je doslo vrime da ide ovaj dnevnik u zavrsene.

Svako dobro i veselo stojte.
:vutra:

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.110
258
Dalmacija
Dosao si na forum s osnovnim znanjem, pitao prava pitanja, poslusao prave savjete i sve si za prvi put, po mom misljenju odradio odlicno! I to na balkonu a ne u boksu. I ovakva godina sugava.. Svaka cast!
Koji osjecaj ha? Jos se sjecam, krene prvi grow, al ne ocekujes nista, al ajde da probam..a vec u podsvjesti pomiris se da nece bit nista od toga. Pa onda bude nesto i bude dobro i nemos sebi doc. Jeben osjecaj :D cestitam, sad si se navukao na grow, nema nazad ;) :clap:::respect: