Nisi kuzio. Jedanput gnojivo, nasljedni put vodu, pa opet gnojivo, pa opet voda i tako u krug. Koliko ce biti u vege
odlučuje Automatic sam, ti tu ne možeš nista/ auto ima to u genima/.
Ja pravim mix substrata zbog toga, da sam 100%, da ima dosta hrane bilka u posudi. /ovim mixom sto sam gore napisao
teoreticki ne bi trebao uopće stavljati tekuća gnojiva, mix ima dosta hrane i mogao bi samo zaljevat vodom./
Kupovni substrat composana ima mix iz sote i nešto umjetnog gnojiva.
Nema mikroorganizama, encima itd.
Kada praviš svoj mix ti u substrat to sam unosis putem vrtne zemlje i komposta i tekućeg gnojiva, ako ga napraviš.
Mikroorganizmi i encimi ti u substratu pretvaraju mikro elemente u takav oblik, da ga može bilka koristiti za
hranu. Zbog toga je bilka zdravija, naraste maximalno i urod je maximalan.
Gnojim pa zbog toga, kako da kažem" da ju ugojim, nabildam maximalno"
Zbog toga, ako koristiš samo kupovni substrat i hoćeš rezultat ko kod mene, moraš kupiti fensi gnojiva.
Pa gojenje bilja nije neka znanost, imaš starih ljudi koji imaju vrtove i čuda prave.
Na početku si pisao o bio uzgoju, napisao sam ti i jedno i drugo.
Za plantelu list sam ti gore napisao približno do kad ju trebaš. Ne trebaš počet sa plantelom cvet odmah kad
vidiš spol, cvetenje. Pa ako koristiš samu plantelu list i cvet ti može doći do zasićenja sa solima. A kod
plantele vrt do zasićenja ne dode jer je organska iz alg.
Moraces, da se sam odlučis, ja sam ti napisao samo kako ja radim. Mogu ti sugerirati, savjetovati, a
odluka je tvoja. Sam pa veseo tvog growa, koji cu pratiti.