To je to,dobar trening,sad će vršnjakinja da se raspištolji,možeš i koji list skinut da prodiše
Jesi malawi radio ili vakumirao samo?Ne sviđa mi se vakimirana trava
Nisam ,samo sam vakumirao 4× 50g,jer mi staklenki nestalo,a glupo mi trpat u vreču. Napisao sam,da sam unuštio travu,ali ostao je miris,okus i sve je isto,jedino što mi ne treba 20+ staklenki u ormaru,više ni njega ne mogu zatvoritJesi malawi radio ili vakumirao samo?
Nisam ju dirao do sad ovoga....Još da ih ne lomiš svako malo, već bi bio pun box.
Biocanna vege ide 1:500(2ml/L),a flores 1:250(4ml/L)znači ako 2ml na litru ide vege,flores ide duplo. Ali ja joj dajem cca 3ml/L kako kada...več sam jednu od 250ml bočicu potrošio. Iči če tu pola litre,garant,ali za vege pišem.Sto se tice biocanna flores ja je dajem svako drugo zalijevanje 30ml na 6-7L vode tako da slobodno pocasti i ovu svoju nista je ne stedi. Znaci svaka cetiri dana slobodno joj daj 30ml i jos imas rezerve
Nemas potrebe, kontam da jos nisi osjetio koliko rezerve ima u soilu. Ti naravno mozes dodati pa testrati, ne moras ici pod spagu. Ovdje ti je plus sto doslovno ne mozes pregnojiti sta god da joj das. Rokni joj po 100gr pepela i 50gr fosfora.Napisao si mi za topdrees nakon 2,4,6.tjedna,ali šta joj nebi pasalo malo high fosforusa i palm tree asha za tranziciju?
Ma ne brini, ja sam biocannu doktorirao. Koristim je vise od 10 godina i znam je u dusu. Kod ovolike biljke vise ne gledas omjere nego racunas puta 2 ili tri. Ta doza na pakovanju je za neku billjku tipa 40x40cm a tvoja je to presisala odavno. Ova tvoja ce u peaku cvjetanja uzimat vise od deci tjedno tako bi je je sopao i jace od toga.Biocanna vege ide 1:500(2ml/L),a flores 1:250(4ml/L)znači ako 2ml na litru ide vege,flores ide duplo. Ali ja joj dajem cca 3ml/L kako kada...več sam jednu od 250ml bočicu potrošio
U sredini vrhovi budu isti kao i sa strane kad se dobro razviju. Znam da ti je tesko raditi lst ali ovu svoju bi definitvno trebao razvuc da se ravnomjerno razbija na sve strane. Obiljezio sam ti vrhove koje bi izvukao na stranu ili ih spustio dolje i zavezao za krosnju. Gledao si moje dnevnike i imas dosta slika kako neke izgledaju kao labirint. Znaci ove sa x spustaj dolje a vanjske u stranu. Sto je vise stezes bolje raste nego kada ne. Mislim da ces trebat jos jedan obruc napraviti na nekih 80cm oko nje da mozes raditi lst do kraja.Grane moraju biti deblje,inače če vrhovi na sredini ostat mali
Ali ako ti kažeš da ne treba,probat ču bez,tamo prije lolipopa2 tjedna od swicha) ču stavit top dress i rokat ju sa Cannom i Seeweed.Ovdje ti je plus sto doslovno ne mozes pregnojiti sta god da joj das. Rokni joj po 100gr pepela i 50gr fosfora.
Radim to,ali kad sam krenuo,nisam ih imao više gdje zapiknut,jer kad ih sve pospuštam do pota,imam dva reda grana,ako me kužiš. To sam pokušao objasnit,sve grane spuštam,ali ih ne vežem,jer onda pokrije drugu granu,baš onako kao da je jedna....sad su donje grane več lagano prerasle ivicu pota,pa če biti lakše....U sredini vrhovi budu isti kao i sa strane kad se dobro razviju. Znam da ti je tesko raditi lst ali ovu svoju bi definitvno trebao razvuc da se ravnomjerno razbija na sve strane.
Haha jos max 15-20 dana i biti ce pun boks. An ne bi kombinirao sa ovom pricom. Imao sam Nirvanu kada sam radio killera a kasnije ga nisam vise koristio prosto iz razloga sto sam trosio ostatak od prije. To je reslno jedina boca koju bih uopce i kombinirao. Ide ovo odlicno za sadaRačunao sam kraj 8.mjeseca swich....
Ma ja sam pročitao da se daje 2ml/L,Biocanne veg,s time da sam stavljao 3ml/L,a onda mi je Beštija javio,da to moram pojačat,ali sam topdressao,čisto da budem siguran i trošila je hranu,garanat....sad bu update.Istina je sto velis za prihranu, valjda jer se sporije otpusta, moze se dodati dosta. Bar s ovim sominim kitom
Somin kit je malo jači,tj puno jači,ali kao i sve gnojivo,treba se naučit radit s njima. Kod Some baš bakterije razgrađuju materijal/kit,dok kod Guanocalonga nisu najbitnije. Ja sam stavio ono u početku i još 100g palm tree ash i 50g high fosforusa(fosforus je kalcijem bigat,a palm tree ash magnezijem)i mislim da je fosfora i falilo. Onako listovi gube boju između vena na listu,lako se prepozna uz crvenkaste stemove.Ja nisam znao jel mogu stavit bakterije i Seeweed u isto zaljevanje,ali stavljam tako,da imam jedno canna,drugo seeweed,a svaki tjedan dodam par grama bakterija azos i za sada ide super!Evo moj NL su dobijale tri puta. Jednom u vegi, jednom pred strech i jednom u ranom cvatu tj odmah na loliju. Uzmem im dosta ali i dam u tom periodu. Da sam dao sad u petom tjednu cvata jos jedan pogrijesio bi.
Ti uvijek pišeš flores,ali ja pretpostavljam da misliš na biocannu,nebitno veg ili flores,dobila je 60ml prije 3 dana i dobro se drži. Ide update,da ne pišem dva putaSlobodno biocanna flores po 30-40ml po gnojenju, ako je kod mene big bud to jeo ond ce njoj biti i malo. Kad bude previse pokaze ona to a tvoja je stasita tako da nista ne brini
Racunao sam na cvjetanje ali da nije ni bitno, iste su snage tako da smao naprijedTi uvijek pišeš flores,ali ja pretpostavljam da misliš na biocannu,nebitno veg ili flores
Biocanna i seeweed zajedno me podsječaju na Iguanu. Iguana je preko 300kn bila,a ide 5-7ml/L,tako koliko sam primjetio večina gnojiva ima....Neznam zasto vise ljudi ne ide s Biocannom