Probaj malo smanjiti otvor gdje ti ulazi zrak u box....stvoriti će se veći podtlak unutra. Ja sam tako riješio.Prije 3 dana su mi biljke počele cvjetati i kada uđem u prostoriju gdje se box nalazi, unatoč filteru osjeti se lagano miris...jel to normalno ili nešto nije u redu sa filterom? Strah me kada počne još jače mirisati, da se neće osjetiti i van prostorije.
Nemoguce. Cisti zrak kroz cijevi ide unutar boxa kroz cijev i kupi zrak koji nije filtriran. Ako imaš podtlak ponavljam, fizički je nemoguce zraku putovati kontra tlaka.moguće da je i do boksa
Probaj malo smanjiti otvor gdje ti ulazi zrak u box....stvoriti će se veći podtlak unutra. Ja sam tako riješio.
Nemoguce. Cisti zrak kroz cijevi ide unutar boxa kroz cijev i kupi zrak koji nije filtriran. Ako imaš podtlak ponavljam, fizički je nemoguce zraku putovati kontra tlaka.
Da je tako grow shopovi nebi onda ni postojali.Takodje me zanima da li policija proverava fakture iz grow shopa adrese i brojeve kupaca ..
Nadam se da gresim i da sam samo paranoičan
Ovaj je top samo kosta i objektiv nije kao zrnce pijeska.Pozdrav raja
Treba mi preporuka za lupu, mikroskop ili okular koji moze obaviti posao. Ne treba nista high-end naravno.
Za oko mi je zapao mikroskop sa USB prikljuckom i LED diodama (verzija od 1000x do 1600x), postoje varijante koje se mogu prikljuciti i na mobitel, a posto ne pustam ni laptop ni telefon iz ruku, kontam da spojim ugodno sa korisnim... Sta vi mislite?