Idem na 60x60 ili 70x70 box
Uvijek idi na veče,ako imaš mogućnost!
Ne znam baš trgovine iz ostatka EU, koliko su pouzdane, ali su dosta jeftinije nego domaće
Svaki dučan ti ima recenzije na dnu stranice,ali sve dolazi u Hr.bez problema,kroz 3-5 radnih dana,ovisi....naručiš u ponedjeljak,do petka je kod tebe!
Kod nas češ isto svjetlo platit duplo,jer plačaš dučansku marvu,a i nema Mars,Spider farm i sl.
Isprva sam mislio uzeti ts600 komplet, dosta jeftiniji, granično svjetlo)
Rađe uzmi Ts 1000 i u 70×70 ti je dovoljan. Naravno i svjetlo kao i sve ostalo, uvijek ideš na jače. Manje se gare i dulje traju,alo 3 godine češ dobit 100% sa svakim svjetlom!
Klasika cijevi, timer za svjetlo, 2 brzinski vent 25w
Za box malo sam gledao da su one oznake bitne mylar i čvrstoću platna, 210d..
Izbjegavaj Pirate box,Secred jardin, uglavnom oni ti imaju D240(Durabiliti),debljina samog mylara!
Mars tu je D1450 i kao takav,neslomljiv!
Kod nas Mamut ili Homebox ambient(ne onaj crni).
Napiši sa koliko love raspolažeš i složi ti se naruđba,pa si ti samo korigiraš što bi,što nebi.....
Viparspectra xs 1000 (120w) , malo mi je skupa
Xs modeli su preskupi,a nisu toliko bolji!
Pogledaj si Spider farm i Vivosun...vivosun ti ima identične Viparspecrti,a i imaš onaj drugi p model....
Izbjegavaj ovaj dučan
Viparspectra LED grow light and grow ten for sale in Europe. !Buy Now and SAVE! Best deals in Free discrete shipping and no sales tax!
www.ledgrowshop.eu
Imaš na forumu dučani koji varaju,tako nešto.... uglavnom,ovi su jako loši i varaju!
Neka me netko ispravi,ako je kupovao,ali se sječam,da je Fatone,dobio box,bez svih stupova,pa mu se nisu javljali,a opet on ima probleme sa svim dobavljačima
"Loša iskustva sa online shopovima" ti je tema!